.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 18:07

Κλασικές "Γιαπωνέζες" στην Τεχνόπολη!

 

«Riders on the GR80s road», στις 18 Μαρτίου

 

Μοτοσυκλέτες θα εκθέσει η Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσικλέτας, το Σάββατο 18 Μαρτίου στην Τεχνόπολη, στο πλαίσιο της έκθεσης «GR80s. Η Ελλάδα του 80 στην Τεχνόπολη».

Στο χώρο της Τεχνόπολης θα προστεθούν συλλεκτικές μοτοσικλέτες της δεκαετίας του 1980 καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και, όπως φαντάζεστε, όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί θα νιώσουν να μεταφέρονται πίσω στο χρόνο και να πρωταγωνιστούν σε «μία από τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες της εποχής!»

Η έκθεση «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» είναι μια πρωτότυπη ιστορική και πολιτισμική αναδρομή στην δεκαετία του ’80 η οποία έχει στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική αναβιωτική εμπειρία. Πολιτική, τρόποι ζωής, τέχνες και τεχνολογία του ’80, θα ανασυσταθούν σε 18 περίπτερα, μέσα από ένα συνδυασμό άμεσης πληροφορίας, οπτικοακουστικών εκθεμάτων και διαδραστικών εφαρμογών. Η έκθεση διοργανώνεται από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με πρόγραμμα παράλληλων δράσεων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Διάρκεια έκθεσης έως τις 19 Μαρτίου 2017.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 18:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon