.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 11:37

Ducati DRE 2017 - Εκπαίδευση σε άσφαλτο και χώμα

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν - πληροφορίες και πρόγραμμα

 

Για το 2017 η γνωστή σειρά σχολείων προηγμένης οδήγησης Ducati Riding Experience χωρίζει τις δραστηριότητες της σε τρεις κατευθύνσεις: Στην ασφαλή οδήγηση, στην οδήγηση πίστας, και στην οδήγηση εκτός δρόμου. Τρεις σχολές σε ονειρεμένες τοποθεσίες, καβάλα σε εξίσου ονειρικά ιταλικά μοντέλα του 2017. Μοναδική εμπειρία.

Μέσα σε 15 χρόνια, η Ducati έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 10.000 αναβάτες μοτοσυκλέτας από όλο τον κόσμο. Με κορυφαίες μεθόδους, σε υπέροχα μέρη, και με εκπαιδευτές που περιλαμβάνουν Παγκόσμιους Πρωταθλητές όπως οι Carlos Checa, Troy Bayliss, Marco Lucchinelli, Paolo Casoli και Manuel Poggiali.

Και μην ξεχνάμε πως η εκπαίδευση γίνεται με μοτοσυκλέτες που παρέχει η ιταλική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων μοντέλων του 2017!

Τα παραπάνω στοιχεία έχουν κάνει το σχολείο προηγμένης οδήγησς Ducati Riding Experience (DRE) μια ιδιαίτερα πετυχημένη ιστορία.

Τώρα, από τις 6 Μαΐου 2017, το DRE αρχίζει έναν ακόμη κύκλο μαθημάτων, τόσο σε δρόμο όσο και πίστα, με αρκετά νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Για πρώτη φορά, το 2017, τα σχολεία του DRE χωρίζονται σε τρεις κύριες κατηγορίες: «Ασφάλεια», αφιερωμένη στην ασφαλή οδήγηση σε δημόσιο δρόμο, «Πίστα», για εκπαίδευση σε οδήγηση πίστας, και Enduro για εκπαίδευση σε εκτός δρόμου οδήγηση.

DRE Safety

Θα λάβει χώρα στην πίστα του Vairano, ενώ αποτελεί ολοκαίνουργιο τμήμα στα σχολεία της Ducati. Στοχεύει στον να εφοδιάσει τον αναβάτη με τα κατάλληλα «εργαλεία» για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας του κατά την οδήγηση σε δημόσιους δρόμους. 

Η σχολή αποτελείται από 2 επίπεδα, με το Level 1 να στοχεύει στους αρχάριους και το Level 2 σε πιο προχωρημένους. Το Level 2 μάλιστα διαθέτει και μάθημα για να εκπαιδεύσει τους αναβάτες στην βέλτιστη χρήση των ηλεκτρονικών συστημάτων των μοτοσυκλετών της Ducati!

Μοτοσυκλέτες που θα χρησιμοποιηθούν: Monster 797 - Monster 1200 S, Multistrada 950, Multistrada 1200 S, SuperSport και Hypermotard 939.

Οι εγγραφές για τα DRE Safety & DRE Racetrack σχολεία έχουν ανοίξει. Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση ΕΔΩ -> www.dre.ducati.com.

DRE Racetrack

Το πρόγραμμα DRE γεννήθηκε στην πίστα, και φυσικά η πίστα δεν θα μπορούσε να λείπει από τα σχολεία του 2017. Εδώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά σχολεία, Track Warm Up για πρωτόπειρους με τη βοήθεια του 959 Panigale, Track Evo με το 959 Panigale & Track Master με το 1299 Panigale S και τέλος Champs Academy με το Panigale R και με τη βοήθεια Πρωταθλητών όπως οι Carlos Checa, Michele Pirro και Troy Bayliss!

Αυτή τη χρονιά το DRE Racetrack θα λάβει χώρα σε Mugello και Misano!

Οι εγγραφές για τα DRE Safety & DRE Racetrack σχολεία έχουν ανοίξει. Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση ΕΔΩ -> www.dre.ducati.com.

DRE Enduro

Το DRE Enduro θα λάβει χώρα στην ονειρική τοποθεσία του Castello di Nipozzano, στην Τοσκάνη, στην καρδιά της περιοχής που παράγεται το φημισμένο κρασί Chianti. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεση τους τα Multistrada 1200 Enduro & Multistrada 950, για να βελτιώσουν την τεχνική και τις ικανότητες του στην εκτός δρόμου οδήγησης, κάτω από το βλέμμα έμπειρων εκπαιδευτών, με πρώτο όνομα τον βετεράνο αγωνιζόμενο του Dakar, Beppe Gualini.

Για να δηλώσετε συμμετοχή για το σχολείο εκτός δρόμου οδήγησς DRE Enduro 2017 μεταβείτε ΕΔΩ -> www.dreenduro.ducati.com.

Το πρόγραμμα του DRE 2017

DRE SAFETY

(Level 1 & Level 2)

6 -7 Μαΐου, Vairano

DRE RACETRACK

(Track Evo - Track Master Champs Academy) 

17-18 -19 Μαΐου, Mugello

DRE RACETRACK

(Track Warm Up - Track Master)

27 -28 -29 Ιουνίου, Misano

DRE RACETRACK

(Track Evo - Track Master) 

5- 6 -7 Σεπτεμβρίου, Mugello

DRE ENDURO (Castello di Nipozzano)

  • 2-3 Ιουνίου
  • 3-4 Ιουνίου
  • 23-24 Ιουνίου
  • 24-25 Ιουνίου
  • 7-8 Ιουλίου
  • 8-9 Ιουλίου
  • 21-22 Ιουλίου
  • 22-23 Ιουλίου

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Μαϊος 2017 16:39

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon