.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 14:25

Όμορφο πάρτι στη Harley-Davidson Athena

 

Το πάρτι του HOG Athena Chapter

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε το HOG Athena Chapter στις εγκαταστάσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας Harley-Davidson Athena στην Οδό Πειραιώς 187, στον Ταύρο.

Οι πόρτες της Harley-Davidson Athena άνοιξαν για τους φίλους της αμερικάνικης εταιρίας και τα μέλη του HOG Athena Chapter στις πέντε το απόγευμα. Τους καλεσμένους περίμεναν μπύρες, φαγητό και καλή μουσική που είχαν επιμεληθεί οι DJs του πάρτι. Η εν λόγω μουσική εναλλάχτηκε και με ζωντανή μουσική προς ευχαρίστηση όλων, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής. Όμορφο κλίμα, ευχάριστη διάθεση και πολλά χαμόγελα τα οποία ελπίζουμε να δούμε και του χρόνου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 14:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon