.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 13:40

Συνεργασία SIDI-Husqvarna

 

Μαζί στους αγώνες για δύο χρόνια

 

Τη νέα της συνεργασία με την επίσημη ομάδα της Husqvarna, Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, ανακοίνσε η γνωστή εταιρία προστατευτικού εξοπλισμού, SIDI. Υπό τη νέα συμφωνία και οι έξι αναβάτες της ομάδας θα χρησιμοποιούν μπότες της SIDI για τα επόμενα δύο χρόνια στα παγκόσμια πρωταθλήματα Enduro, SuperEnduro και Extreme Enduro. Η μπότα που θα χρησιμοποιούν οι αναβάτες είναι η νέα CROSSFIRE 3 SRS. 

Για τη νέα συνεργασία, ο Robert Jonas, αντιπρόεδρος της Husqvarna Motorsport δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να έχουμε τη SIDI για τα επόμενα δύο χρόνια. Σαν μάρκα, ασχολούνται στενά με τους αγώνες και οι μπότες τους φοριούνται από παγκόσμιους πρωταθλητές σε όλα τα είδη αγώνων μοτοσικλέτας. Με τη SIDI να γίνεται ένας από τους επίσημους προμηθευτές, είμαστε στην ευτυχή θέση να εξοπλίζουμε όλους τους αθλητές που είναι στην Ευρώπη των ομάδων Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Enduro, SuperEnduro και Extreme Enduro, με τον καλύτερο εξοπλισμό. Εξοπλισμό που τους επιτρέπει να αποδώσουν τα μέγιστα και να μένουν προστατευμένοι.»

Από την μεριά της SIDI Sport, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Dino Signori, δήλωσε: «Είναι τιμή για όλους εμάς στη SIDI που θα υποστηρίξουμε τους αθλητές της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing για τα επόμενα δύο χρόνια. Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία και τοστιλ με την άνεση, η SIDI έχει γίνει ένας από τους ηγέτες στην αγορά υποδημάτων για τους δύο τροχούς. Στόχος μας είναι να πιέζουμε πάντα τα όρια της καινοτομίας στους αγώνες, οι οποίοι μας έδιναν πάντα το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές της Rockstar Energy Husqvarna θα απολαύσουν τη χρήση των μποτών της SIDI και προσβλέπουμε σε μία δημιουργική συνεργασία με την ομάδα για πολλά χρόνια.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 13:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon