.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 17:59

Η DNA στην EICMA 2016

 

Δυναμική παρουσία από τη ελληνική εταιρία

 

Η DNA, η παγκοσμίου φήμης ελληνική εταιρία φίλτρων του Ντίνου Νικολαΐδη, είχε μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας στο Μιλάνο.

Το περίπτερο της DNA με την μοντέρνα σχεδίασή του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου που έδειξαν. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της DNA και να γνωρίσουν από κοντά τα υπάρχοντα αλλά και τα καινούρια προϊόντα της DNA.

Η καταξιωμένη DNA, με τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της, έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα στον χώρο των δύο και τεσσάρων τροχών, αλλά και στη θάλασσα.

Δεν είναι κάθε μέρα που μπορούμε να το πούμε αυτό για μια εταιρία με ελληνικό… DNA.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 12:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Limbo με μοτοσυκλέτα - Αδιανόητο Video Tamiya Kawasaki Ninja H2R »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon