.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 10:01

Kawasaki Vulcan S cafe racer από την MRS

 

Sport, λιτό και πανέμορφο

 

Ο βελτιωτής Mario Rafael Soarez δημιούργησε ένα εκπληκτικό cafe racer με βάση το Kawasaki Vulcan S, παρουσιάζοντας το στο σαλόνι του Παρισιού.

Η Kawasaki Γαλλίας ήταν χορηγός του project, με τον οίκο Oficina MRS να αναλαμβάνει να μετασκευάσει ένα Vulcan σε cafe-racer μοτοσυκλέτα. Κι ο Soarez έδωσε τα ρέστα του, παρουσιάζοντας ένα cafe-racer όπλο σπάνιας ομορφιάς!

mrs vulcan 7

Το μοτίβο; Λιτό και sport. Μαύρα μηχανικήα μέρη, πράσινο ρεζερβουάρ, κίτρινος προβολέας, χρυσή σέλα. Το ρεζερβουάρ συνεχίζει προς τα πίσω, παίζοντας και τον ρόλο του υποπλαισίου, με μια σέλα που λεπτότερη της δεν ξέρουμε αν έχουμε δει ποτέ. Οι τροχοί είναι παραδοσιακά ακτινωτοί, ενώ η 2 σε 2 εξάτμιση είναι custom made.

mrs vulcan 8

Η Ohlins φροντίζει την απόσβεση στο πίσω μέρος (ο Soarez κράτησε μαύρες τις σπείρες του αμορτισέρ για να ταιριάζουν στη γενικότερη μαυρίλα), ενώ τα κλιπόν στη μοτοσυκλέτα είναι τοποθετημένα κάτω από τις πλάκες, για σκυφτή full-επιθετική θέση οδήγησης.

mrs vulcan 6

Στα όργανα βρίσκουμε ένα μεγάλο “ρολόι” αναλογικών ενδείξεων με μια μικρή ενσωματωμένη ψηφιακή οθόνη, ενώ τα ελαστικά είναι slick! Δείτε όμως και την ανασηκωμένη τάπα του ρεζερβουάρ.

mrs vulcan 3

Πέρα από την ομορφιά της μοτοσυκλέτας, δυνατή είναι και η φωτογράφηση που έγινε στο διάσημο speed ring του Montlhery.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 21:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki KX 250F 2016 H Kawasaki κατοχυρώνει το όνομα Z900RS »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon