.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 12:25

Kawasaki Teryx 750 4x4 EPS & Sport

 

 

Μία γουρούνα.... Jeep!

 

 

 

Η νέα τετράτροχη γουρούνα της Kawasaki δεν περιορίζεται απλά στην αγροτική ή εκδρομική χρήση που έχουμε συνηθίσει από τις εκδόσεις της KVF. Μοιράζεται τον ίδιο δικύλινδρο V κινητήρα των 750 κυβικών, με τον ψεκασμό, αλλά εδώ το Teryx, βγαίνει τόσο σε διθέσια, όσο και σε τετραθέσια έκδοση, ακόμη και με πόρτες!

Μικρό αυτοκινητάκι

Ένα μικρό αυτοκινητάκι τύπου Jeep είναι το Teryx που διαθέτει κανονική θέση οδήγησης τύπου αυτοκινήτου, με ίδιο τιμόνι, με πεντάλ και λεβιέ ταχυτήτων για το εξατάχυτο κιβώτιο.
Διαθέτει επίσης και μπάρες τύπου Roll Cage έτσι ώστε οι επιβαίνοντες να προστατεύονται σε περίπτωση τούμπας. Η οροφή, δέχεται κάλυμμα roof top για προστασία από τον ήλιο ή την βροχή ενώ τα περιφερειακά πλαστικά πάνελ, στις πόρτες, στα φτερά, μπροστά και πίσω, προσφέρονται σε διάφορους χρωματισμούς. Το ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι που διαθέτει θα βοηθήσει στην οδήγηση σε δύσβατα σημεία, εξουδετερώνοντας τα 633 κιλά που ζυγίζει. Με το ρεζερβουάρ να χωράει 30 λίτρα καυσίμου, το Teryx θα αποτελέσει το κορυφαίο παιχνίδι για όλη την οικογένεια σε δύσβατες περιοχές, ή το μεταφορικό μέσο σε λάσπες και χιόνια, με στυλ και χαρακτήρα.

Μετακίνηση με στυλ

Οι κοντές σχέσεις μετάδοσης μέσω του cevlar ιμάντα, τα αργά διαφορικά και το “κάρο” που διαθέτει, οι ανεξάρτητες αναρτήσεις σε κάθε τροχό, αλλά και το στιβαρό πλαίσιο, θα φροντίσουν να βγάλουν ασπροπρόσωπο τον οδηγό όπου θελήσει να πάει. Και αν χρειαστεί και φόρτωμα αποσκευών, θα βρει τον χώρο του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του Teryx!

Φωτογραφίες Terryx Sport

Φωτογραφίες Terryx EPS LE

Φωτογραφίες Terryx EPS

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 12:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki ZX6R Ninja 2013 Kawasaki Z 250 / 300 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon