Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 14:14

Kawasaki: Teaser για νέο sport Side by Side - Video

Τον Φεβρουάριο του 2019 σας είχαμε γράψει για τις πατέντες που είχε καταθέσει η Kawasaki για ένα νέο sport Side by Side όχημα, που πιθανώς θα ονομάζεται Teryx KRX. Τώρα εμφανίστηκε το teaser video του νέου SSV, με την επίσημη αποκάλυψη να έχει προγραμματιστεί για τις 7 Οκτωβρίου 2019.

Το ATV.com που είχε αποκαλύψει τις πατέντες, είχε αναφέρει πως το πιθανότερο όνομα για το επερχόμενο «πράσινο» SSV είναι το KRX, καθώς η Kawasaki έχει ήδη κατοχυρώσει το συγκεκριμένο όνομα, όπως και το Teryx KRX, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α.

Από ότι φαίνεται η ακμάζουσα αγορά των sport SSV τόσο στις Η.Π.Α. όσο και παγκοσμίως, φέρνει και τους "πράσινους" στο παιχνίδι, με ένα όχημα που προμηνύεται άκρως μάχιμο.

Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ δείτε και τις πατέντες του νέου SSV ΕΔΩ, για να έχετε μια περισσότερο ολοκληρωμένη άποψη για την εμφάνιση του.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 14:26

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube