.
Κατηγορία Kawasaki
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 11:47

Kawasaki ZX6R Ninja 2013

 

 

Με έξυπνο ABS και traction control με τρεις ρυθμίσεις!

 



Χθες δόθηκαν στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο ZX 6R Ninja. Η νέα μοτοσυκλέτα που διαθέτει 636 κυβικά εκ των οποίων τα πρόσθετα 36 έρχονται από την αύξηση της διαδρομής των εμβόλων, μία σχεδίαση που γίνεται για να αυξηθεί η ροπή και η ευκολία οδήγησης στο δρόμο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το νέο ZX6R δεν θα μπορεί να τρέξει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport λόγω κυβισμού.

Το νέο μοντέλο διαθέτει το σύστημα ABS της Kawasaki – KIBS το οποίο ελέγχει την πίεση του μπροστινού φρένου αλλά και την ανασήκωση του πίσω τροχού ανάλογα την ταχύτητα, ηλεκτρονικά. Επίσης, υπάρχει σύστημα Traction Control KTRC με δυνατότητα ρύθμισης σε τρία στάδια, όπως στο ZX 10R. Στον συμπλέκτη υπάρχει μονόδρομος συμπλέκτης ο οποίος αναλαμβάνει να μειώνει το φρενάρισμα του πίσω τροχού
Νέες είναι και οι αναρτήσεις που είδαμε επίσης στο ZX10R: Το μπροστινό σύστημα περιλαμβάνει το ανεστραμμένο Showa SFF Big Piston, τεχνολογία που διαχωρίζει τις ρυθμίσεις απόσβεσης συμπίεσης από αυτές της επαναφοράς.
Τα πλαστικά περιφερειακά είναι ίδια με του ZX-10R σε μία προσπάθεια να μοιάζει το 600 με το 1000.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 12:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki ZX 6R 2013 Kawasaki Teryx 750 4x4 EPS & Sport »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon