.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 13:11

Kawasaki Z 250 / 300 2013

Το πρώτο μικρό naked!

 




Η Kawasaki παρουσίασε το πρώτο μικρό της naked μοντέλο, το Z250! Το νέο μικρό Z που θα παραχθεί και σε έκδοση 300 κυβικών βασίζεται όπως ήταν αναμενόμενο στο νέο ZX 250R / 300R με το οποίο μοιράζεται το πλαίσιο, τις αναρτήσεις, τα φρένα, τους τροχούς, τον κινητήρα κ.α. Η θέση οδήγησης είναι όρθια με νέο τιμόνι και τα πλαϊνά προστατευτικά του ψυγείου θυμίζουν τον μεγαλύτερο αδελφό, Z 800, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 17 λίτρων. Τα όργανα αποτελούνται από κεντρικά τοποθετημένο αναλογικό στροφόμετρο, πολλές ενδεικτικές λυχνίες εκατέρωθεν, και ένα μικρό και πανέμορφο ψηφιακό ταχύμετρο στην δεξιά πλευρά, με ένδειξη καυσίμου, ώρας και χιλιομετρητών.
Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά του, αλλά παραμένουν ωστόσο στα χνάρια των ZX 250 / 300 με τα οποία μοιράζεται σχεδόν τα πάντα.

Στατικές φωτογραφίες

Οδηγικές φωτογραφίες

Τεχνικές φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 13:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Teryx 750 4x4 EPS & Sport Kawasaki KX 250 F 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon