.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 07:42

Kawasaki KLX300 2024 – Lifting ναι, για μας όχι

Το KLX300 της Kawasaki φρεσκάρεται στην όψη και τον φωτισμό, ωστόσο μάλλον και πάλι δε θα έρθει προς τα μέρη μας.

Αρχικά, το KLX300 αλλάζει όψη στα τύπου KX πλαστικά πλέον, που είναι ελαφρώς μακρύτερα αλλά και λίγο πιο στενά από πριν. Περαιτέρω μιμούμενος τις γραμμές των KX, ο νέος σχεδιασμός του επάνω πίσω φτερού είναι πλέον μακρύτερος, κάτι που δημιουργεί μια πιο επιμήκη σιλουέτα, ενώ ένα πιο συμπαγές πίσω φως είναι πλέον τοποθετημένο πιο μπροστά στο φτερό για την αποφυγή ζημιών.

Η Kawasaki δίνει επίσης ένα λίφτινγκ στα πίσω πλαϊνά πάνελ που είναι πλέον δίχρωμα, ενώ σύμφωνα με τον Ιάπωνα κατασκευαστή, οι αλλαγές δίνουν στο KLX300 του 2024 «μια αιχμηρή σχεδίαση που ρέει άψογα από το μπροστινό φτερό μέχρι την ουρά». Με αυτή την προσέγγιση κατά νου, η μοτοσυκλέτα λαμβάνει επίσης μια νέα σχεδίαση μπροστινού φτερού, ένα στενότερο μπροστινό πλαστικό και έναν νέο συμπαγή προβολέα LED. Το πακέτο ολοκληρώνεται με ένα δίχρωμο κάλυμμα σέλας που βοηθά να τονιστούν οι ευδιάκριτες γραμμές που δημιουργούνται.KLX300B.jpg

Όπως και πριν, ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος, με διπλούς εκκεντροφόρους με τέσσερις βαλβίδες και σύστημα EFI σώματος πεταλούδας στα 34 mm που συνδυάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων. Η διαδρομή της ανάρτησης είναι στα 254 mm μπροστά και στα 231 πίσω, κάτι που μεταφράζεται σε ύψος καθίσματος 894 mm. Στα φρένα, έχουμε έναν μπροστινό δίσκο 250 mm με δαγκάνα Nissin 2 εμβόλων, μαζί με ένα ακόμα δίσκο στα 240 mm και δαγκάνα μονού εμβόλου στο πίσω μέρος.

KLX300C.jpg

Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από μια απλή οθόνη LCD που διαθέτει διπλούς μετρητές ταξιδιού, χρόνο, ταχύτητα και χιλιομετρητή. Τα φώτα στο ταμπλό παρέχουν προειδοποιήσεις για τον κινητήρα, τη στάθμη καυσίμου, τη θερμοκρασία, τη μεγάλη σκάλα, τη νεκρά και τα φλας. Χωρίς ABS, χωρίς έλεγχο πρόσφυσης, χωρίς λειτουργίες αναβάτη, μονάχα η μοτοσυκλέτα και ο αναβάτης.

KLX300D.jpg

Όπως και το Kawasaki KLX300 που προηγήθηκε, έτσι και το μοντέλο του 2024, μάλλον δεν θα έρθει στα μέρη μας. Στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού ωστόσο, θα είναι διαθέσιμο έναντι 6.199 $, σε Lime Green, Battle Grey και Cypher Camo ενώ μπορεί να εξατομικευτεί με πολλά γνήσια αξεσουάρ Kawasaki.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon