.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 13:24

Δύο νέα μοντέλα Kawasaki έρχονται την 1η Φεβρουαρίου

Η αμερικανική αντιπροσωπεία της Kawasaki ετοιμάζεται για αποκαλυπτήρια την πρώτη μέρα του Φλεβάρη.

Μπορεί το κύμα των νέων μοντέλων 2023 να έχει ουσιαστικά σκάσει γύρω το περασμένο Φθινόπωρο, πέριξ των δύο μεγάλων εκθέσεων Intermot (Οκτώβριος) και EICMA (Νοέμβριος), αλλά στην εποχή των διαδικτυακών παρουσιάσεων οι παλιές νόρμες έχουν πρακτικά εκλείψει και οι ροές νέων μοντέλων συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η Kawasaki USA προλογίζει με μια σεμνή και ουδόλως αποκαλυπτική φωτογραφία την παρουσίαση τεσσάρων νέων μοντέλων για την αμερικανική αγορά την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 16.00 (ώρα Ελλάδας).

Το μόνο που μπορεί κανείς να συμπεράνει από την εικόνα είναι πως τα δύο μοντέλα προφανέστατα αφορούν τη θάλασσα (jet ski), ενώ τα άλλα δύο είναι δίχως αμφιβολία μοτοσυκλέτες, πιθανότατα δρόμου αν κρίνουμε από το ύψος και το ένα πίσω λάστιχο που αχνοφαίνεται.

hi 23MY 0321 0322 STYLING1
Kawasaki Z EV και Ninja EV

Το ποιόν τους ωστόσο παραμένει μυστήριο, καθώς όλα τα νέα μοντέλα 2023 που έχουμε δει στην Ευρώπη έχουν παρουσιαστεί και στις ΗΠΑ, οπότε μιλάμε μάλλον για κάτι νέο. Επίσης, η επιλογή της ώρας, στις 6 το πρωί (τοπική), υπονοεί μοντέλα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, σε διαφορετική περίπτωση η λογική (και η συνήθης πρακτική) λέει πως η επιλογή της ώρας συμπίπτει με χρόνο που ο περισσότερος κόσμος είναι συνδεδεμένος ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη επικοινωνιακή κάλυψη.

Προγραμματίζοντας την παρουσίαση σε μια τόσο αφιλόξενη ώρα για το κοινό των ΗΠΑ μας κάνει να υποπτευόμαστε πως το ενδιαφέρον δε θα είναι αμιγώς αμερικανικό, αλλά παγκόσμιο.

Τώρα, ως προς το τι να περιμένουμε δύσκολα μπορεί κανείς να μαντέψει. Ήδη τα σχόλια κοινού και Τύπου μιλούν για το τετρακύλινδρο ZX-4R που ακόμη παραμένει στη σφαίρα της φημολογίας, ενώ εμείς θα δίναμε περισσότερες πιθανότητες στα, επίσης αναμενόμενα, ηλεκτρικά μοντέλα, και δη το ζεύγος των Ζ EV και Ninja EV, αμφότερα προδιαγραφών Α1.

Πηγή: Kawasaki USA

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon