.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 16:34

Kawasaki Stockman 2023 – Το KLX230 ως αγροτικό όχημα

Παρουσιάστηκε στην Ινδονησία και αποτελεί μια προσιτή λύση για εύκολη, απλή και πρακτική μετακίνηση σε κάθε έδαφος.

Μπορεί στην Ευρώπη το όνομα Stockman να είναι μάλλον άγνωστο, ή τουλάχιστον να μην επιφέρει μνήμες από μοτοσυκλέτες της Kawasaki, αλλά στη νοτιοανατολική Ασία, στις ΗΠΑ και στην Ωκεανία το γνωρίζουν αρκετά καλά.

Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις το Stockman είναι μια παραλλαγή του KLX250, με λιγότερο εξοπλισμό δρόμου (καθρέπτες, φλας κλπ) και περισσότερα χρηστικά εργαλεία (προστασίες, σχάρες), ενώ το ασιατικό μοντέλο που παρουσίασε τώρα η Kawasaki Ινδονησίας χτίζεται πάνω στη βάση του αερόψυκτου, διβάλβιδου KLX230.

Kawasaki Indonesia stockman 04

Η λογική της μοτοσυκλέτας είναι να εξυπηρετεί αγροτικές εφαρμογές, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση παντού χωρίς να ζητά πολλά σε αγορά και συντήρηση.

Ο ψεκαστός μονοκύλινδρος κινητήρας του αποδίδει 18.8 hp και 2 kgm για 137 πληρέστατα κιλά (με τα πάντα: γεμάτο ρεζερβουάρ, όλα τα κάγκελα κλπ).

Kawasaki Indonesia stockman 06

Φορά τροχούς εντουράδικων διαστάσεων, 80/100-21 μπροστά και 100/100-18 πίσω, σταματά με δύο δισκόφρενα και ενσωματώνει πολύ ενδιαφέρουσες και απλούστατες πρακτικές λύσεις, όπως τα δύο πλαϊνά σταντ, ένα σε κάθε πλευρά της μοτοσυκλέτας.

Στην Ινδονησία το νέο Kawasaki Stockman θα είναι διαθέσιμο από αυτόν τον μήνα, Δεκέμβριο 2022, προς 57.5 εκατομμύρια ρουπίες, δηλαδή περίπου €3,500 (με βάση την ισοτιμία 7/12/22), ωστόσο αντιλαμβάνεστε πως οι πιθανότητες να το δούμε στην Ευρώπη είναι κάτι λιγότερο από μηδαμινές.

Δείτε το στην ιστοσελίδα της Kawasaki Ινδονησίας

Πηγή φωτογραφιών: Young Machine

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon