.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 16:27

EICMA 2021 – Kawasaki Versys 650 2022

Με στοχευμένες εμφανισιακές επεμβάσεις και προσθήκες πρακτικής ουσίας στον εξοπλισμό του συνεχίζει το Versys 650.

Η ανανέωση στο αειθαλές και διαρκώς εξελισσόμενο μεσαίο Adventure Tourer της Kawasaki για το 2022 δεν ακουμπά τα δομικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας. Πλαίσιο, κινητήρας, αναρτήσεις και φρένα διατηρούνται ως είχαν εν πολλοίς.

Η αρχή της φετινής ανανέωσης γίνεται στην εμφάνιση, όπου επανασχεδιάστηκε το πάνω μέρους του φέρινγκ σε γραμμές πιο κοντινές στο Versys 1000. Οι αλλαγές είναι εμφανείς στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ καυσίμου, αλλά και στη ζελατίνα η οποία πλέον ρυθμίζεται εύκολα με το χέρι σε τέσσερεις θέσεις με συνολική υψομετρική διαφορά 8 εκατοστών. Νέα είναι και η προαιρετική τουριστάδικη ζελατίνα που προσφέρει 10 επιπλέον πόντους προστασίας.

Οι δίδυμοι προβολείς είναι νέοι, τεχνολογίας LED και από κάτω τους το “ρύγχος” του φέρινγκ μεγάλωσε λίγο σε μέγεθος.

Οι σχεδιαστές ραφινάρισαν προς το πιο αιχμηρό και επιθετικότερο τη μοτοσυκλέτα και σε άλλα σημεία, όπως είναι η ουρά, η πλαστική καρίνα, τα νέα LED φλας.

Στο οπτικό πεδίο του αναβάτη πλέον θα πρωταγωνιστεί μια έγχρωμη TFT οθόνη 4.3 ιντσών, εξοπλισμένη με Bluetooth συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής “Rideology The App” και όλες τις δυνατότητες που αυτή συνεπάγεται – πλοήγηση, καταγραφή διαδρομής, ρυθμίσεις και επισκόπηση μοτοσυκλέτας κ.ά.

Στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του Versys 650 συναντάμε ακόμη Kawasaki Traction Control (KTRC), ρυθμιζόμενο σε δύο επίπεδα επεμβασιμότητας και με δυνατότητα απενεργοποίησης.

Τα διαθέσιμα χρώματα για το 2022 είναι μαύρο-πράσινο, μαύρο και μαύρο-ασημί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon