.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 12:12

Kawasaki Versys 1000 - 2019 - EICMA

ΙΜU μονάδα, πολλά ηλεκτρονικά και e-αναρτήσεις για την SE έκδοση

Εκτεταμένη ανανέωση για το κορυφαίο Road Adventure μοντέλο της Kawasaki με όλο τα βάρος να δίνεται όμως στο ηλεκτρονικό σκέλος. Η τοποθέτηση μια μονάδας μέτρησης αδρανειακών δυνάμεων (ΙΜU) έξι αξόνων της Bosch, επέτρεψε την εφαρμογή πληθώρας ηλεκτρονικών συστημάτων, φέρνοντας το Versys 1000 στην “αφρόκρεμα” τον καλύτερα εξοπλισμένων μοντέλων σε αυτόν τον τομέα.

Έχουμε λοιπόν cornering ΑΒS, Traction Control, δύο riding modes, σύστημα ελέγχουν φρένου κινητήρα και προαιρετικά Quick Shifter. Σε ότι αφορά στις αλλαγές στο… hardware, αυτές περιλαμβάνουν την επανασχεδίαση την μάσκας, καθώς και την τοποθέτηση νέων ακτινικών δαγκάνων στο μπροστινό φρένο, που συνεργάζονται με ακτινική επίσης τρόμπα. Νέο είναι το τελικό της εξάτμισης, η ρυθμιζόμενη με το χέρι ζελατίνα καθώς και ο επανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων.

Τώρα σε ότι αφορά στη έκδοση SE, το μεγάλο της ατού, είναι οι ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις, ενώ επιπρόσθετα φέρει cornering lights, τέσσερα riding modes και μια έγχρωμη TFT οθόνη που αντικαθιστά των πίνακα οργάνων. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι  η έκδοση SE, έχει την “αυτοεπισκευαζόμενη” βαφή, που παρουσίασε για πρώτη φορά η Kawasaki Η2 SX.   

Φωτογραφίες οδήγησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Φωτογραφίες studio

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 12:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki - Τέσσερα νέα μοντέλα στην EICMA 2018 Kawasaki Z400 2019 - EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon