.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 09:30

Husqvarna Enduro 2017 - Παρουσιάστηκαν!

 

Πρώτες φωτογραφίες

 

 

Η Husqvarna παρουσιάζει την γκάμα μοντέλων Enduro 2017. Μία πρώτη ματιιά στην ολοκαίνουρια γκάμα μοτοσυκλετών Enduro της Husqvarna Motorcycles.

Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει τη δυνατότητα μιας πρώτης ματιάς στην ολοκαίνουργια και εξελιγμένη γκάμα μοντέλων enduro 2017. Μια σειρά επτά μοτοσυκλετών που σχεδιάστηκαν για να υπερέχουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Συγχρόνως ενισχύουν τις επιδόσεις των αναβατών κάθε επιπέδου, όσο αυτοί χαράζουν νέα μονοπάτια επεκτείνοντας τις επιδόσεις και τα όρια τους στις enduro διαδρομές.

Τα νέα μοντέλα των off road μοτοσυκλετών Husqvarna, τα 2-χρονα TX125, TE 250 και 300 καθώς και τα 4-χρονα FE 250, 350, 450 και 501, αποτελούν την περαιτέρω τεχνολογική εξέλιξη της ιστορικής μάρκας, και προσφέρουν στους αναβάτες τους το επόμενο βήμα στην οδηγική εμπειρία enduro. Συνδυάζουν κορυφαία εξαρτήματα με ακόμα χαμηλότερο βάρος και πιο προηγμένη σχεδίαση. Ολόκληρη η γκάμα των κινητήρων προσφέρει ομαλότερη και ακόμα πιο ελεγχόμενη απόδοση ισχύος σε όλο το φάσμα λειτουργίας τους.

Το μειωμένο βάρος εξασφαλίζει ότι η νέα γενιά των μοντέλων enduro 2017 της Husqvarna, προσφέρει τον καλύτερο δυνατό χειρισμό και επιδόσεις στην κατηγορία τους σε όλα τα τερέν. Επενδύοντας σε τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το σύνθετο από ανθρακονήματα υποπλαίσιο, μπροστινές αναρτήσεις WPXplor 48, και μοχλικό στην πίσω ανάρτηση, συνδυαζόμενο με τη βελτιστοποιημένη ευελιξία του πλαισίου, προσφέρουν την δυνατότητα στους αναβάτες να ανεβάσουν τις επιδόσεις τους ακόμα περισσότερο.

Τα 2017 μοντέλα enduro της Husqvarna διατηρούν τη δυναμική, τα έντονα και κομψά πλαστικά και διατηρούν την εξαιρετική εμφάνιση και τέλεια εργονομία τους.
Όλα τα 2017 Enduro μοντέλα της Husqvarna Motorcycles θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη στους Επίσημους Συνεργάτες της εταιρίας από τον Ιούλιο του 2016
Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και ο τιμοκατάλογος λιανικής, θα ανακοινωθούν στις 11 Ιουλίου 2016.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 20:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna 1301 - Πρώτες spy pics Η Husqvarna παρουσιαζει την FS 450 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon