.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 21:25

Husqvarna 701 Enduro 2016

 

Τέλειος συνδυασμός!

 

 

Η εταιρία με την μεγαλύτερη παράδοση στην παραγωγή, προχωράει ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζοντας μία πολύ σημαντική μοτοσυκλέτα για την κατηγορία των μεσαίων adventure, την 701 Enduro.

Ιδανική χωμάτινη

Εκμεταλλευόμενη την τεράστια εμπειρία της στις εκτός δρόμου μοτουκλέτες, η Husqvarna συνδυάζει στην 701 Enduro την απόδοση, το λιγοστό βάρος, την τεχνολογία και τις επιδόσεις.
Η νέα 701 Enduro κινείται από τον μονοκύλινδρο κινητήρα 690 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 67 ίππων που συναντάμε στο KTM 690 Enduro, με δύο μπουζί στον κύλινδρο, ψεκασμό της Keihin με σώμα 46mm, συμπλέκτη slipper APTC, επιλογή χαρτογράφησης και γκάζι ride-by-wire, για τέλεια λειτουργία. Το service, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνεται κάθε 10.000 χιλιόμετρα, κι έτσι ο αναβάτης θα μπορεί να έχει την μοτοσυκλέτα του πολύ περισσότερο σε χρήση.
Κατασκευασμένη ώστε να συνδυάζει την χρήση σε άσφαλτο και χώμα, να συνδέει απομακρυσμένα μέρη και να ταξιδεύει εκτός δρόμου, διαθέτει το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα του KTM, με τελείως νέα πλαστικά περιφερειακά σε λευκό με μπλε και κίτρινα γραφικά εμποτισμένα στο υλικό.
Το 13 λίτρων ρεζερβουάρ βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από την σέλα, και η θέση οδήγησης είναι επιθετική, όπως αρμόζει σε μία καθαρόαιμη enduro μοτοσυκλέτα.

Εξαιρετικός εξοπλισμός

Οι αναρτήσεις προέρχονται από την WP, η οποία έχει βελτιώσει το ανεστραμμένο μπροστινό κλειστού φυσιγγίου 4CS ειδικά για την 701 ENDURO, ώστε να συνδυάζεται τέλεια με το πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ WP. Και οι δύο αναρτήσεις έχουν διαδρομές 275 χιλιοστών, σε επίπεδα αγωνιστικών μοτοσυκλετών.
Το ψαλίδι είναι αλουμινένιο και σε συνδυασμό με το υποπλαίσιο πολυαμιδίου, διατηρούν το βάρος χαμηλά. Οι τιμονόπλακες στήριξης του μπροστινού συστήματος είναι κατασκευασμένες σε CNC, για αύξηση της στιβαρότητας, ενώ η μοτοσυκλέτα διαθέτει σύστημα αντιμπλοκαρίσματος ABS, με χαρακτηριστικά εκτός δρόμου οδήγησης - απενεργοποιείται τελείως ή μερικώς. Τα φρένα είναι της Brembo και τα ελαστικά της Continental TKC 80 σε ακτινωτούς τροχούς 21’’ - 18’’ μπροστά και πίσω, με στεφάνια της D.I.D.
Ιδιαιτερότητα του νέου 701 Enduro είναι πως με τον ειδικό χάρτη Α2 μπορεί να μειωθεί η απόδοση στα 30kW ώστε η μοτοσυκλέτα να οδηγείται από αναβάτες με δίπλωμα κατηγορίας A2.

Γκάμα αξεσουάρ

Ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ, περιλαμβάνονται στην γκάμα της νέας μοτοσυκλέτας της Husqvarna, έτσι ώστε ο αναβάτης να μπορεί να βελτιώσει την προσωπική του 701 Enduro κατά το δοκούν.
Η νέα Husqvarna 701 Enduro θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο του 2016 στην Ευρώπη, από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της Husqvarna Motorcycles. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Οδηγικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Φωτογραφίες studio

Φωτογραφίες αξεσουάρ

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 22:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna 701 Supermoto. The curve - Video Husqvarna Vitpilen 401, 125, & 701 concept 2016 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon