.
Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 11:11

Harley-Davidson Road King Special 2017

 

Χαμηλό και μυώδες bagger στιλ, σε 4 όμορφες διχρωμίες

 

Το νέο Harley-Davidson Road King Special ανταλλάζει το χρώμιο για χάρη του μαύρου, φοράει τον νέο Milwaukee-Eight 107 κινητήρα, χαμηλώνει και αποκτά πιο μυώδη και λιτή εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας ευχάριστα με την διαφορετική εμφάνιση του, σε σχέση με την υπόλοιπη Touring γκάμα των Αμερικανών.

Μαύρη σέλα, μαύρος προβολέας, μαύρο πιρούνι, μαύρες ζάντες, μαύρος κινητήρας, μαύρες εξατμίσεις, μαύρο τιμόνι, μαύρα όργανα, μαύροι καθρέπτες, μαύρα μαρσπιέ…

Και λαδί (στις φωτογραφίες του press kit, γιατί το Special θα διατίθεται σε 3 ακόμη χρώματα). Λαδί γυαλιστερό -να εξηγούμαστε. Ίσως να του ταίριαζε και το ματ, αλλά και το γυαλιστερό δεν μας χαλάει καθόλου.

Λαδί ρεζερβουάρ, λαδί φτερά, λαδί βαλίτσες σε bagger στιλ, λαδί πλαϊνά καπάκια.

Ελάχιστες είναι οι λεπτομέρειες από χρώμιο, όπως οι ψύκτρες των κυλίνδρων (για να τονίζεται η V διάταξη), κάποια ακόμα μηχανικά μέρη, ενώ σε μεταλλικό χρώμα είναι οι 2 τάπες του ρεζερβουάρ και ο κεντρικός διακόπτης, τοποθετημένος ανάμεσα τους!

Το τιμόνι είναι νέο (mini-ape το χαρακτηρίζει η HD), που τοποθετεί τον αναβάτη σε επιθετική στάση αλλά είναι άνετο και σε μεγάλες διαδρομές.

Οι τροχοί είναι χυτοί αλουμινίου, με τον μπροστινό σε διάσταση 19 ιντσών και με φτερό που τον αγκαλιάζει, κατεβαίνοντας χαμηλά στο πίσω μέρος.

Οι βαλίτσες πίσω δένουν αρμονικά με τις εξατμίσεις, οι οποίες περνούν ακριβώς από κάτω τους.

Οι νέες αναρτήσεις που φόρεσαν όλες οι μοτοσυκλέτες του 2017 της HD πέρασαν και στο νέο Road King Special, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και έλεγχο.

Τα φρένα είναι συνδυασμένα, διαθέτοντας και ABS, ενώ το Road King Special διαθέτει και το σύστημα immobilizer Harley-Davidson Smart Security στον στάνταρ εξοπλισμό.

Το Road King Special θα προσφέρεται σε 4 χρώματα: Vivid Black (μαύρο), Charcoal Denim (γκρι), Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom™ (κόκκινο), and Olive Gold (λαδί).

Φωτογραφίες

Βίντεο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 11:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon