.
Κατηγορία Gas Gas
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 07:43

GasGas RX450F Replica – Από το Dakar με αγάπη

Το περιορισμένης έκδοσης RX450F είναι ό,τι κοντινότερο μπορείτε να αποκτήσετε σε μοτοσυκλέτα από το rally Dakar, αφού αποτελεί φόρο τιμής σε εκείνη του Sam Sunderland.

Φτιαγμένο στο χέρι, το RX450F είναι φορτωμένο με πολλά αξιοζήλευτα αγωνιστικά καλούδια που θα πάνε την αγωνιστική συμμετοχή του κατόχου του στο επόμενο στάδιο. Βασισμένο στο MC450F αλλά με τις απαραίτητες επεμβάσεις στα ηλεκτρονικά και την αντοχή η εν λόγω ρέπλικα δεν έχει μόνο το όνομα αλλά και τη χάρτη.

RX_450F___2023___2.jpg

Ενισχυμένος συμπλέκτης και κιβώτιο, κυλονδροκεφαλή, ωστήρια και πιστόνι είναι μόνο κάποια από τα βελτιωμένα εξαρτήματα εντός του κινητήρα. Εντυπωσιακή είναι και η λίστα του αγωνιστικού εξοπλισμού που περιλαμβάνει πύργο πλοήγησης από ανθρακονήματα, μεγαλύτερα φρένα της Brembo, τιμονόπλακα και σταυρό της X-Trig, εξάτμιση της Akrapovic, αγωνιστικό καπάκι συμπλέκτη κ.α.

RX_450F___2023___3.jpg

Ειδικής μνείας χρίζουν οι μαύρες ανοδιομένες ζάντες της Excel με τα TKC 80 της Continental και φυσικά οι κορυφαίες του είδους αναρτήσεις της WP, με τις XPLOR PRO 7548 και XPLOR PRO 7750, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το όλο αγωνιστικό look μπορεί να ενισχυθεί και από το σχετικό σετ αγωνιστικών αυτοκόλλητων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευνθείτε στις κατά τόπους αντιπροσωπείες.

RX_450F___2023___4.jpg

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon