.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 16:54

GASGAS Supermoto Project Bike - Προάγγελος 2 νέων μοντέλων παραγωγής

Δυο ειδήσεις ενώνονται εις σάρκα. Από τη μια η GASGAS παρουσιάζει ένα πανέμορφο κατακόκκινο Supermoto με βάση το Motocross μοντέλο MC 450F, κι από την άλλη καταθέτει χαρτιά για την έλευση δυο νέων μοντέλων παραγωγής σε Supermoto και Enduro κατηγορίες.

Το GASGAS Supermoto Project Bike έγινε πραγματικότητα μέσω της χρήσης των επίσημων αξεσουάρ της εταιρείας, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε ένα αγωνιστικό Supermoto στα πρότυπα των αντίστοιχων 450 μοντέλων των KTM & Husqvarna. Κάπως έτσι η GASGAS κάνει την είσοδο της και στο Supermoto, με ένα σετ κατάλληλων τροχών και ελαστικών, δυνατότερα φρένα και αναρτήσεις με μικρότερες διαδρομές.

Θέλετε κι εσείς ένα ανάλογο αγωνιστικό GASGAS Supermoto; Το μόνο που έχετε να κάνετε, αφού αγοράσετε ένα MC 450F είναι μια επίσκεψη στον πιο κοντινό σας dealer της GASGAS για την αγορά των κατάλληλων εξαρτημάτων για τη μετατροπή.

Την ίδια μέρα με το επίσημο δελτίο της GASGAS για την πρώτη ενασχόληση της με τη Supermoto κατηγορία, είχαμε την είδηση από τον αμερικάνικο τύπο πως η εταιρεία κατέθεσε χαρτιά για δυο νέα μοντέλα παραγωγής, ένα Supermoto κι ένα Enduro.

Αντίθετα με το MC 450F Project Bike, αμφότερα τα νέα μοντέλα θα μπορούν να κυκλοφορήσουν νόμιμα και στον δρόμο, καθώς θα βασίζονται στην πλατφόρμα που μας έχει δώσει από τη μεριά της KTM τα 690 Enduro & 690 SMC R και από την πλευρά της Husqvarna τα 701 Enduro & 701 Supermoto.

gasgas supermoto enduro bikes 00001

Τα μοντέλα έχουν κωδικούς GG ES 700 (Enduro) & GG SM 700 (Supermoto) και αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα διαφέρουν από τα αδελφάκια τους των KTM & Husqvarna.

Η πλατφόρμα μπορεί να είναι κοινή, όμως πέρα από τα χρώματα, έχουμε και μερικές ακόμα μικρές διαφορές ανάμεσα στα 690 της KTM και στα 701 μοντέλα της Husqvarna, όπως για παράδειγμα το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ του SM R, την πιο ψηλή σέλα και το μακρύτερο μεταξόνιο, και τα διαφορετικά ελαστικά.

Τα 2 νέα μοντέλα της GASGAS μπορεί τώρα να αποκαλύφθηκαν στις Η.Π.Α., όμως από ότι φαίνεται θα τα δούμε και στην Ευρώπη, με έναν dealer της Ουκρανίας να έχει ήδη ανεβάσει τιμές, ελαφρώς χαμηλότερες από τα αντίστοιχα μοντέλα των ΚΤΜ & Husqvarna.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022 17:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « GASGAS MC 450F Troy Lee Designs 2022 GASGAS - Η γκάμα Motocross του 2023 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon