.
Κατηγορία Gas Gas
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 11:22

GASGAS - Η γκάμα Motocross του 2023

Η γκάμα των Motocross μοντέλων της GASGAS για το 2023 περιλαμβάνει 10 μοτοσυκλέτες σε όλες τις κατηγορίες, και θα φτάσει στους dealer από τον Μάρτιο του 2022, με νέα κατακόκκινη εμφάνιση, αναρτήσεις WP και αναλόγως κορυφαία εξαρτήματα παντού.

Πιο έντονα κόκκινες από ποτέ είναι οι ΜΧ μοτοσυκλέτες της GASGAS για το 2023, μοτοσυκλέτες που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ίδιες με εκείνες των KTM & Husqvarna, με διαφορετικά όμως χρώματα και γραφικά, και κάποιες μικρολεπτομέρειες.

Όλες τους φέρουν την τελευταία τεχνολογία σε όλους τους τομείς, κορυφαίες αναρτήσεις της WP και τα καλύτερα εξαρτήματα της κατηγορίας.

Οι μοτοσυκλέτες αναμένονται στους dealer μέσα στον Μάρτιο του 2022, με τα mini bikes να καταφθάνουν λίγο αργότερα, κατά τον Μάιο -τσεκάρετε και με τον dealer σας για τις ακριβείς αφίξεις στην Ελλάδα.

Στα δυνατά σημεία της γκάμας η GASGAS τονίζει την ευκολία με την οποία μπορούν να οδηγηθούν και να συντηρηθούν, επιτρέποντας στους αναβάτες να εστιάσουν στο διασκεδαστικό κομμάτι της κατοχής μιας MX μοτοσυκλέτας που είναι φυσικά η οδήγηση της, για προπόνηση ή αγώνα.

Η ΜΧ γκάμα ενηλίκων της GASGAS για το 2023 αποτελείται από τα δίχρονα MC 125 & MC 250 και τα τετράχρονα MC 250F, MC350F & MC450F.

Δίπλα στα παραπάνω μοντέλα θα βρείτε και πέντε ακόμα mini bikes για παιδιά όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, ξεκινώντας από το ηλεκτρικό MC-E 5 και καταλήγοντας στα βενζινοκίνητα MC 50 (αυτόματο), MC 65 (6τάχυτο), MC 85 (σε εκδόσεις με μικρούς και μεγάλους τροχούς) και MC 85 (με μικρούς και μεγάλους τροχούς).

Φυσικά η GASGAS προσφέρει πληθώρα επίσημων aftermarket αξεσουάρ για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο και να φέρετε στα μέτρα σας την ΜΧ μοτοσυκλέτα σας, αλλά και τεχνικό ρουχισμό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon