Κατηγορία Benelli
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 11:38

Benelli Imperiale 400: Freedom is everywhere - ατμοσφαιρικό promo video

 

Δείτε ένα ατμοσφαιρικό βίντεο που ξυπνάει vintage ένστικτα, και παίζει έξυπνα με το κλασικό στιλ του νέου Benelli Imperiale 400.

Ο ιδιοκτήτης που λέτε είναι ένας κλάσικ φωτογράφος, που έχει απαρνηθεί τις ψηφιακής φωτογραφικές μηχανές για χάρη του vintage φιλμ. Παίρνει λοιπόν την κάμερα του, καβαλάει την εξίσου vintage looking μοτοσυκλέτα του ντυμένος σε ανάλογο στιλ με jet κράνος, φουλάρι και τα ρέστα, ξεκινούν οι πιστονιές, και χανόμαστε μέσα στα όμορφα τοπία, αστικά και περιαστικά.

Κάνει κλικ εδώ, κάνει κλικ εκεί, κάνει κλικ και παραπέρα με τη φωτογραφική του μηχανούλα, ακούει το πάφα-πάφα από τις πιστονιές οδηγώντας χαλαρά, χαζεύει τοπία, πόλεις, ιστορικά κέντρα και φύση, και επιστρέφει στον σκοτεινό του θάλαμο για να εμφανίσει τα στιγμιότυπα που τράβηξε.

Γιατί η αξία του κλασικού είναι παντοτινή.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 11:44

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube