.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 13:41

Benelli 2018– Nέα TRK 250 και TRK 750 στην EICMA!

 

 Θα παρουσιαστεί επίσης και νέο μοντέλο - μυστήριο, στα 400 κ.εκ.

 

Δυναμικά θα δώσει και φέτος το παρόν η Benelli στο Mιλάνο, αφού αναμένεται να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την γκάμα της, με νέες εκδόσεις κυβισμού του TRK αλλά και παρουσίαση ενός νέου μοντέλου στα 400 κ.εκ.Σε ότι αφορά στο TRK, αυτό λέγεται ότι παρουσιαστεί σε εκδόσεις 250 αλλά και 750 κ.εκ. με δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες και στις δύο περιπτώσεις.

Παράλληλα, θα υπάρξει και μια εντελώς νέα στην γκάμα της Benelli μοτοσυκλέτα στα 400 κ.εκ., για την οποία κανείς δεν γνωρίζει την κατηγορία στην οποία θα ανήκει, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για ανανέωση του BN-302.

Tα νέα όμως δεν σταματούν εκεί για την Benelli, αφού σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διευθυντής marketing της εταιρείας για την Ασία, την Αμερική και την Αφρική, δήλωσε πως στόχος τους είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας στα 400 έως 750 κ.εκ. για τις δυτικές αγορές αλλά και η διείσδυση στην Ινδία και στην Νοτιανατολική Ασία, με μονοκύλινδρες μοτοσυκλέτες 150 έως 250 κ.εκ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 16:09

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon