.
Κατηγορία Benelli
Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 16:14

Βenelli - Instagram teaser για νέους κινητήρες (και μοντέλα; )

 

Επιβεβαιώνονται τα σενάρια για τα νέα μοτέρ στα 750 και 400 κ.εκ.!

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση νέων κινητήρων στην γκάμα της Benelli, οι οποίοι και θα στελεχώσουν καινούργιες εκδόσεις των υφιστάμενων μοτοσυκλετών αλλά και μοντέλα που για πρώτη φορά θα προστεθούν στο δυναμικό της εταιρείας.

Οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, με μια σχετική ανάρτηση της εταιρείας στον λογαριασμό της στο instagram, όπου την φωτογραφία ενός δικύλινδρου σε σειρά μοτέρ, συνοδεύει το εξής κείμενο: “Ποια μοτοσυκλέτα θα ονειρευόσασταν με ένα δικύλινδρο κινητήρα 750 κ.εκ.; Ή με ένα 400 κ.εκ.; Ή 500;”

benelli insta

Η ανάρτηση κλείνει με τα hashtag EICMA 2017 και του περίπτερου στο οποίο η Benelli θα εκθέσει τα μοντέλα της! Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Εσείς τι πιστεύετε; Καταθέστε την άποψη σας εδώ, στα σχόλια της ανάρτησης μας στο facebook!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2017 17:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon