.
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 12:35

Κράνος MT Revenge Leopard

 

Ξεχωρίστε οικονομικά

 

Κράνος με μοντέρνα σχεδίαση και γραφικά, σε προσιτή τιμή από την MT. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από 
Polycarbonate και φέρει βερνίκι που το προστατεύει από τις ακτίνες UV. Η επένδυσή του είναι υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή και μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Ο εμπρός αερισμός είναι αντιθαμβωτικός και στο κέλυφος έχει κανάλια για καλύτερη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό και σύστημα αποβολής του θερμού αέρα

. Η αντιχαρακτητική ζελατίνα έχει πάχος 2,2 χλστ. και σύστημα εύκολης αντικατάστασης χωρίς εργαλεία, ενώ είναι προετοιμασμένη για pin lock. Το κούμπωμα είναι τύπου καστάνιας με μικρομετρική ρύθμιση για σωστή εφαρμογή και εύκολο άνοιγμα. Αξιολόγιση στο σύστημα SHARP με 5 αστέρια. Προδιαγραφές:
ECE 22.05. Κέλυφος σε δύο μεγέθη και βάρος 1400-1450 gr.

Τιμή: 98 ευρώ

Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 12:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Macna Redox μπουφάν Μπότες Forma Ice Pro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon