.
Κατηγορία Μπότες
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:09

Οι νέες μπότες της Sidi στον Τζωρτζόπουλο

Για δρόμο και για χώμα

SIDI X-3

sidi x 3

Σχεδιασμένες για οδήγηση εκτός δρόμου, οι νέες μπότες SIDI X-3 (γνωστές στο παρελθόν ως Sidi X-Treme Boots) εξοπλίστηκαν με όλα τα προ-επιπέδου χαρακτηριστικά χωρίς την ανάλογη προ-τιμή. Από το αρθρωτό στήριγμα του αστραγάλου, μέχρι το αντικαταστάσιμο σύστημα κλεισίματος της μπότας και τη ραμμένη αντιολισθητική σόλα ΤΑ, οι μπότες SIDI X3 έχουν σχεδιαστεί με μέγιστη προστασία και απόδοση. Είτε είστε σε ένα μονοπάτι Enduro ή σε πίστα motocross οι X-3 είναι κατασκευασμένες ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις πιο οριακές καταστάσεις .

SIDI Mag-1

sidi mag1 1

Οι μπότες Sidi Mag-1 διαθέτουν ένα καινοτόμο σύστημα εσωτερικών ζωνών που κατασκευάζεται από ίνες άνθρακα για την απόλυτη υποστήριξη αλλά και τον ελαφρύ σχεδιασμό. Οι Mag-1 ζυγίζουν σε σχεδόν 2 κιλά η κάθε μία ή 17% λιγότερο από τις μπότες Vortice. Το μικρομετρικό σύστημα μαγνητικού κλεισίματος Tecno 3 κάνει τις ρυθμίσεις γρήγορες και εύκολες και το εσωτερικό σύστημα στήριξης παρέχει σταθερότητα και ευελιξία στον αστράγαλο.

ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Καλλιρόης 71
Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9241108

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 13:15

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon