.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016 08:35

Κράνος Shoei GT-Air 2017

 

Ολοκαίνουριο GT κράνος από τους Ιάπωνες

 

Με στόχο την άνεση στα μεγάλα ταξίδια η Shoei παρουσιάζει το ολοκαίνουριο GT-Air με το εξωτρτικό κέλυφος να ξεχωρίζει για τη νέα και μοντέρνα αεροδυναμική του σχεδίαση με τις ομοεπίπεδες επιφάνειες και την ενσωματωμένη αεροτομή.

Το εξωτερικό του κέλυφος είναι κατασκευασμένο με την τεχνοτροπία AIM (πολλαπλές στρώσεις fiberglass και οργανικών ινών) και το εσωτερικό από πολλαπλής πυκνότητας ΕΡS για διαφορετικές βαθμίδες απορρόφησης κρούσεων. Ο αερισμός του κεφαλιού πραγματοποιείται από πολλαπλό σύστημα αεραγωγών με εσωτερικούς αυλούς και εισαγωγές σε σαγόνι και κορυφή, ενώ οι εξαγωγές βρίσκονται στο πίσω μέρος.

shoei gt air royalty tc5

Η νέα ζελατίνα CNS-1 φέρει σύστημα Pinlock για την επιβράδυνση του θολώματος, ενώ τα λουράκια φέρουν κούμπωμα μικρο-ασφάλισης (Micro Ratchet System) για ευκολία στο χειρισμό και την ρύθμιση, με την πόρπη ασφαλείας να είναι κατασκευασμένη 100% από ατσάλι. Το νέο κράνος της ιαπωνικής εταιρίας φέρει παράλληλα και εσωτερική φιμέ ζελατίνα *QSV-1, αντιθαμβωτική και αντιχαρακτική, η οποία έχει έγκριση DIN EN1836. Η ύπαρξη της δεύτερης ζελατίνας, που απορροφά την ακτινοβολία UV κατά 99%, δεν θυσιάζει την ασφάλεια στην περιοχή του μετωπικού στρώματος, μμε τη χρήση της να γίνεται εύκολα και γρήγορα, ακόμη και με γάντια, χάρη στον ειδικό μοχλό.

shoei gt air primal tc4

Το GT-Air φέρει επίσης μαξιλάρια με σύστημα ασφάλειας EQRS (Emergency Quick Release System= Σύστημα Επείγουσας Γρήγορης Απεμπλοκής) για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος.

Το GT-Air είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη εξωτερικού κελύφους, για σωστότερη εφαρμογή με την βέλτιστη ασφάλεια, η 3-D επένδυσή του είναι πλήρως αποσπώμενη και μπορεί να πλυθεί, κάτι που ισχύει και για τα μάγουλα.

Το κράνος της ιαπωνικής εταιρίας φέρει έτοιμη προεγκατάσταση για τοποθέτηση ενδοσυνεννόησης ή Bluetooth.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ Εξαρτήματα. Μυτάκι/επιρίνιο (συμπεριλαμβάνεται). Υποσιάγονο (συμπεριλαμβάνεται). Τσάντα/θήκη μεταφοράς (συμπεριλαμβάνεται). Μαξιλαράκια σε διαφορετικά μεγέθη για προσωπική ρύθμιση/εφαρμογή. Εσωτερική επένδυση σε διαφορετικά πάχη για προσωπική ρύθμιση/εφαρμογή.

ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Καλλιρόης 71 Νέος Κοσμος
Τηλέφωνο: 210 9241108

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 09:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Shoei NXR 2017 Κράνος NEXX X30.V σε προσφορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon