.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 00:46

Arai Tour X4 Route White

 

Όταν ο δρόμος δεν έχει τέλος

 

Είτε πρόκειται για τουριστική χρήση, είτε για οδήγηση off-road, είτε και για τα δύο, το νέο κράνος από την ARAI, Tour-X4, θα σε καλύψει απόλυτα.

Με επανασχεδιασμένο εξωτερικό κέλυφος, το νέο Tour-X4 είναι πιο δυνατό και άκαμπτο από ποτέ και χάρη στο εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού του, είναι ιδανικό για χρήση σε ακραίες συνθήκες ζέστης και ιδρώτα. Το Tour-X4 φοριέται όπως θέλεις εσύ, με ή χωρίς γείσο, με ζελατίνα ή χωρίς, αφού το μεγάλο του άνοιγμα επιτρέπει τη χρήση μάσκας enduro.

Εσωτερικά, το Facial Contour System (FCS) προσφέρει επιπλέον στήριξη στην περιοχή του σαγονιού χωρίς να σφίγγει. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει να αφαιρέσει τα ειδικά πρόσθετα μαξιλαράκια εξοικονομώντας 5χιλ. περισσότερου χώρου για ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση, ενώ ολόκληρο το εσωτερικό είναι πλήρως αφαιρούμενο και πλενόμενο, με μάγουλα ταχείας απασφάλισης.

MC motor import S.A.

www.mcmotor.gr
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 13:42

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Arai RX-7V Curve Suomy SR Sport Biaggi »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon