.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 10:29

AGV K3 SV Myth

 

Εξαιρετική ποιότητα για την τιμή του

 

Το AGV K3 SV Myth είναι ένα full face κράνος κατασκευασμένο από HRV-TH (High Resistance Thermoplastic Design), με προηγμένα χαρακτηριστικά και άψογο αερισμό.

Το MYTH είναι νέα έκδοση γραφικών του Κ3 SV και είναι διαθέσιμο ήδη στο κατάστημα μας.

Είναι ελαφρύ με βάρος 1,470g στο μέγεθος MS, και έχει βελτιωμένη εφαρμογή και άνεση για το κεφάλι του αναβάτη, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση πόλης -και όχι μόνο.

Τα εσωτερικά του είναι πλήρως αποσπώμενα για να μπορείτε να τα πλένετε. 

Έχει εσωτερική αντιβακτηριαδιακή επένδυση Dry-Comfort 3D, που αποσπάται και πλένεται, βασισμένη στις προδιαγραφές του PISTA GP.

Το σύστημα εξαερισμού IVS αποτελείται συνολικά από 7 αεραγωγούς με τους 5 να βρίσκονται στο σημείο του μετώπου και του πηγουνιού, και τους υπόλοιπους 2 στο πίσω μέρος μόνιμα ανοιχτούς, έχοντας σαν αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή ροή αέρα στο εσωτερικό του κράνους.

Διαθέτει anti-scratch και 100% αντηλιακή ζελατίνα GT2, και σύστημα XQRS(X-tra Quick Release System) που επιτρέπει την αφαίρεση και αντικατάσταση της σε δευτερόλεπτα χωρίς τη βοήθεια εργαλείων. Επιπλέον εσωτερική φιμέ ζελατίνα με 100% προστασία από την UV ακτινοβολία.

Τέλος διαθέτει ρυθμιζόμενο κούμπωμα με clips που διευκολύνει τον αναβάτη να το αφαιρέσει ακόμα και με γάντια.

Ένα κράνος με εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

PAPASTAVROU Shops
Καλλιρρόης 30, Νέος Κόσμος
Τηλ: 2109249350
www.papastavroushops.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 10:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Shoei NXR Diabolic AGV K3 SV Groovy »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon