.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:48

Κράνος ΚΥΤ Venom

 

Ήρθε στην Ελλάδα

 

 

Ήρθαν και στην Ελλάδα τα κράνη της εταιρείας KYT, θυγατρικής του ομίλου PT Tara, μίας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστριών κρανών παγκοσμίως. Τα κράνη της ΚΥΤ κυκλοφορούν στην αγορά ήδη από το 1998, ενώ η υπογραφή της βρίσκεται πίσω και από αρκετά premium κράνη.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η μετουσίωση της τεχνογνωσίας της ΚΥΤ στην κατασκευή κρανών κάθε τύπου, από touring μέχρι racing, σε μια σειρά κρανών με προσιτή τιμή για την παγκόσμια αγορά, διατηρώντας όμως αναλλοίωτα όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός premium κράνους. Φέτος η ΚΥΤ εκπροσωπήθηκε και στα MotoGP, με τον Andrea Iannone να την επιλέγει για την προστασία του.

Το κράνος Venom της ΚΥΤ κατασκευάζεται από θερμοπλαστική ρητίνη, διαθέτει ζελατίνα με προστασία UV και αντιχαρακτική επίστρωση. Η αντικατάσταση της ζελατίνας γίνεται εύκολα χάρη στο σύστημα QVC (Quick Visor Change) χωρίς τη χρήση εργαλείων. Η εσωτερική επένδυση αφαιρείται και πλένεται και το σύστημα Air Pump εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή. Η ασφάλιση του κράνους γίνεται με μικρομετρικό σύστημα κλεισίματος. Στην έκδοση Diamond Black/White, η αγωνιστική διάθεση τονίζεται, χωρίς να γίνεται κραυγαλέα, από το σκουρόχρωμο μοτίβο και τις κόκκινες γραμμές.

Το κράνος Venom της ΚΥΤ στην έκδοση Diamond Black/White θα βρείτε μόνο στην MC Motor Import και σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, μόνο 119 ευρώ!

MC Motor Import
Μιχαλακοπούλου 44 Αθήνα
Τηλ: (+30) 210 7212986
www.mcmotor.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 20:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KYT Falcon - "Andrea Iannone" Κράνος Εnduro ΜΧ Hebo Stage »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon