.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 12:27

Suomy Apex Sketch - France

 

Εξελιγμένο από τον Michele Fabrizio!

 

 

Suomy Apex: Ένα από τα κορυφαία κράνη στον κόσμο, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Michele Fabricio με την τεχνική ομάδα της Suomy. Εξελιγμένες μέθοδοι παραγωγής και κατεργασίας, που περιλαμβάνουν ακόμη και τη χρήση αεροσήραγγας ώστε να επιτευχθεί το χαμηλότερο δυνατό επίπεδο θορύβου και σωστή αεροδυναμική σχεδίαση. Το ισχυρότερο σημείο στο νέο Apex είναι το κέλυφος του. Το αποτέλεσμα είναι ένα κέλυφος ιδιαίτερα ανθεκτικό και ελαφρύ (μόλις 1200gr) από fiberglass και ανθρακονήματα διαφορετικής πυκνότητας.
Το Apex διαθέτει εισαγωγές αέρα στο μπροστινό τμήμα και μεγάλες εξαγωγές του θερμού αέρα στο πίσω μέρος, ενώ η Coolmax εσωτερική επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη.
Το κράνος Suomy Apex θα βρείτε στην MC Motor Import, σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς, “Sketch” με κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το μαύρο και κόκκινες λεπτομέρειες, και “France”, με λεπτομέρειες σε μπλε χρώμα.

MC motor import S.A.
www.mcmotor.gr
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 12:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Arai Tour X 4 Arai Quantum ST Pro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon