.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 21:00

Κράνος Arai RX-7 GP Haslam Replica

 


Βγαλμένο από τα MotoGP

 

 

Με το εντελώς νέο RX7 GP, η πρωτοπόρα κατασκευάστρια κρανών Arai εισάγει στην αγορά ένα νέο racing κράνος υψίστης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά: Ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING SPOILER), μεγαλύτερη περιφερειακή ορατότητα, απίστευτα ισχυρό PB-SNC εξωτερικό κέλυφος και κορυφαία αεροδυναμικά χαρακτηριστικά.

Νέα τεχνολογία


Η Arai συγκέντρωσε αυτή την τεχνολογία και την διοχέτευσε σε ένα εντελώς νέο κράνος , ξεκινώντας από το μηδέν. Ένα νέο κράνος με το όνομα RX-7 GP. Εντελώς καινούριο, εξελιγμένο για να γίνει το απόλυτο αγωνιστικό κράνος.
Αρκεί μόνο μια ματιά για να καταλάβετε ότι είναι διαφορετικό τελείως. Χαρακτηριστικό αναγνώρισης το ρυθμιζόμενο πτερύγιο στο πίσω μέρος. Το καθ’ όλα νέο RX-7 GP, έχει εξελιχθεί σε πραγματικές συνθήκες ΜΟΤΟ GP και GRAND PRIX αγώνων. Δοκιμασμένο σε υψηλές ταχύτητες στις ευθείες των διεθνών αγωνιστικών πιστών.
Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί από νικητές επαγγελματίες οδηγούς. Tο RX-7 GP με το ρυθμιζόμενο πτερύγιο (AIR WING) που μειώνει δραστικά του στροβιλισμό και τα αεροδυναμικά κουνήματα, ενισχύοντας την αυτοσυγκέντρωση του οδηγού όταν αυτός πέφτει στα φρένα από εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.

Αεροδυναμική

Την ίδια στιγμή το αεροδυναμικό πτερύγιο αυξάνει την τελική (ταχύτητα), χάρη στην άψογη αεροδυναμική του RX-7 GP.
Το κράνος προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο πεδίο περιφερειακής όρασης, χάρη στην σχεδίαση του, με μεγαλύτερη στα πλάγια ζελατίνα.Έτσι ο οδηγός έχει καλύτερη-γρηγορότερη αντίληψη της στροφής, άρα και μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου από αυτήν.
Το RX-7 GP είναι το πρώτο κράνος μοτοσυκλέτας που διαθέτει κέλυφος κατασκευασμένο και ενισχυμένο με περιφερειακό δέσιμο με S.N.C. (STRUCTURAL NET COMPOSITE), που ξεπερνά ακόμη και την παροιμιώδη αντοχή και σκληρότητα του κελύφους του RX7 CORSAIR.
Το Εκτάκτου Ανάγκης Σύστημα Απασφάλισης των μαξιλαριών στα μάγουλα προσφέρει ένα επιπλέον όπλο στο κεφάλι του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος. Συνδυασμένο με το διάσημο S.N.C. δίχτυ κατασκευής του κελύφους που το κάνει ισχυρό και ακλόνητο κάτω από τεράστιες πιέσεις και φορτία, επιτυγχάνεται μια υψίστης ασφάλειας κατασκευή κράνους.
Η λίστα με τις ολοκαίνουριες εφαρμογές της ARAI στο RX-7 GP περιλαμβάνει νέα συστήματα diffuser , μεγαλύτερη ζελατίνα, μειωμένο στροβιλισμό, και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που κάνουν τη λίστα εντυπωσιακά μεγάλη!

Τεχνικά χαρακτηριστικά:


•    Αφαιρούμενο εσωτερικό
•    Ρυθμιζόμενη αεροτομή
•    Σπόϊλερ στο σαγόνι
•    Κούμπωμα Double D Ring
•    Υλικό κατασκευής Carbon Kevlar
•    Κούμπωμα Quick Release
•    Βάρος: 1.350 γρ

Tιμή: 929€

bikeaccessories.gr

2109220152

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 22:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Arai Chaser V ID Arai Axces II - diamont black »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon