.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 09:36

“Σπαστό” κράνος Touratech Aventuro Mod Companero

 

Με την υπογραφή της Schuberth

 

Με το νέο Aventuro Mod η Touratech προσφέρει μια τέλεια σύνθεση για απαιτητικούς αναβάτες και παρουσιάζει το πιο ευέλικτο κράνος της αγοράς.

Στο Aventuro Mod θα ανακαλύψετε μια επιτυχημένη συνταγή! Συνδυάζει έναν αποτελεσματικό εξαερισμό, μεγάλο οπτικό πεδίο και τις ιδιότητες ενός κράνους flip-up και ενός κράνους περιπέτειας, που δεν είναι αρεστό μόνο από άτομα που φορούν γυαλιά.

Στην Schuberth, όπου είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σε κράνη flip-up, βρήκαμε τον καλύτερο συνεργάτη για να δημιουργήσουμε μαζί, ίσως το καλύτερο και πιο άνετο ανοιγόμενο κράνος της αγοράς.

Αρθρωτό σύστημα: Χάρη στα ευέλικτα μέρη, το Aventuro Mod μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε συνθήκη χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς.

Το κράνος μπορεί να μετατραπεί γρήγορα για να αντιμετωπίσει ιδανικά κάθε επερχόμενη πρόκληση. Γρήγορη και χωρίς εργαλεία συναρμολόγηση της ζελατίνας του κράνους.

Μεγάλο άνοιγμα στο σημείο του προσώπου και υποδοχή για λουρί για αναβάτες που χρησιμοποιούν μάσκα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα "κανονικό" κράνος flip-up κράνος touring για γρήγορη οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.

Η Schuberth είναι ο παγκόσμιος ειδικός στα κράνη flip-up. Το κράνος της Schuberth είναι ήσυχο και παραμένει λειτουργικό για μεγάλο χρονικό διάστημα και η Γερμανική κατασκευή εγγυάται την μέγιστη ποιότητα.

Ασφάλεια: Στην Schuberth, επιλέξαμε έναν συνεργάτη που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και κατασκευάζει χάρη στην εμπειρία εδώ και δεκαετίες τα ασφαλέστερα κράνη της αγοράς. Για ένα κράνος η ενεργητική και παθητική ασφάλεια του, είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα.

- Κέλυφος κατασκευασμένο από ειδικό φύλλο laminate (που αναπτύχθηκε από την Schuberth )

- Πιστοποιημένο σύμφωνα με ECE 2205

- Αντιθαμβωτική και χωρίς παραμορφώσεις ζελατίνα που πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα (class 1 optics)

- Ανακλαστικά μέρη ακόμα και στην περιοχή του κολάρου.

- Λεπτομερώς ρυθμιζόμενο κλείσιμο. Άνεση και σχεδιασμός: Το Aventuro Mod συνδυάζει την τεχνογνωσία και διακριτικό σχεδιασμό.Εκτός αυτού, η Touratech με την πολύχρονη εμπειρία της από τα ταξίδια, εξέλιξε πολλά σημεία για το νέο κράνος. Ως εκ τούτου, το Aventuro Mod δεν είναι απλά ένα όμορφο κράνος, αλλά και εξαιρετικά άνετο!

- Απλή και χωρίς εργαλεία η τοποθέτηση της ζελατίνας σε περίπτωση που αυτή έχει αφαιρεθεί.

- Ζελατίνα ρυθμιζόμενη σε τρεις θέσεις και αεροδυναμικά εξελιγμένη.

- Πλενομένο φίλτρο στην περιοχή του πιγουνιού.

- Εσωτερική αντιθαμβωτική ζελατίνα.

- Έτοιμο για το σύστημα Schuberth SRC C3Pro

- Αφαιρούμενη υποαλλεργική και πλενομένη επένδυση τύπου Coolmax - Αφαιρούμενο προστατευτικό υποσιάγωνο.

- Εξαιρετική αεροδυναμική.

- Εξαιρετικά μεγάλους εισόδους του αέρα.

- Επιλογές μεταβλητού εξαερισμού.

- Πολύ ήσυχο χάρη στην ακουστικά βελτιστοποιημένη ειδική κατασκευή.

Μεγέθη: XS: περιφέρεια κεφαλιού: 52/53. S: περιφέρεια κεφαλιού: 54/55. M: περιφέρεια κεφαλιού: 56/57. L: περιφέρεια κεφαλιού: 58/59. XL: περιφέρεια κεφαλιού: 60/61. XXL: περιφέρεια κεφαλιού: 62/63. 3XL: περιφέρεια κεφαλιού: 64/65

Τιμή: 750 ευρώ

MAKAN TRT
Σφακτηρίας 6, Μεταξουργείο
T.K. 10435, Αθήνα
Τηλ: +302112169888, +302110126108, +302110126109

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 15:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Airoh Twist Evil Κράνος IXS HX 275 σε προσφορά! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon