.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 09:37

Κράνος Caberg Drift Armour

 

Σε ύφος streetfighter

 

Το DRIFT, είναι το νέο full-face κράνος της CABERG, με αεροδυναμικό σχεδιασμό, και κέλυφος tri composite (fiberglass, Kevlar, Carbon).

∆ιαθέτει ενσωματωμένη φιμέ ζελατίνα (DVT Double Visor Tech) που επιτρέπει στον αναβάτη να οδηγεί πάντα με σωστές συνθήκες ορατότητας και έτσι με τη μέγιστη ασφάλεια.

Επίσης διαθέτει μηχανισμό ζελατίνας που προσαρμόζει αυτόματα τη θέση της ζελατίνας για τέλεια εφαρμογή. Χάρη στη διπλή κίνηση του μαλακού μηχανισμού δεν θα χρειαστεί η χειροκίνητη ρύθμιση της ζελατίνας για να να αποτρέψει την είσοδο νερού ή αέρα. Επίσης, στην αριστερή πλευρά της ζελατίνας υπάρχει μοχλός που κρατάει ελάχιστα ανοικτή τη ζελατινα για να μην θολώνει και παράλληλα την κλειδώνει για να αποφευχθεί το απότομο άνοιγμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή σε περίπτωση πτώσης.

Είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης της ζελατίνας. 

∆ιαθέτει αντι-χαρακτική, Pinlock Max Vision, διάφανη ζελατίνα και αντι-χαρακτική εσωτερική φιμέ ζελατίνα που ρυθμίζεται εύκολα με μοχλό. 

Ο αερισμός εξασφαλίζεται με τρεις μεγάλους αεραγωγούς εύκολα ρυθμιζόμενους, ακόμη και όταν φοράτε γάντια. Ο κάτω αεραγωγός, τοποθετημένος στο πηγούνι, μεταφέρει τον αέρα στην εσωτερική επιφάνεια της ζελατίνας, ο πάνω αεραγωγός μεταφέρει τον αέρα μέσα στο κράνος, χάρη στην παρουσία πολυάριθμων εσωτερικών καναλιών ενώ ο πίσω αεραγωγός αποβάλει το θερμό αέρα.

Το εσωτερικό είναι πλήρως αφαιρούμενο και πλενόμενο, συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα δεσίματος, φτιαγμένο από υποαλλεργικό ύφασμα που “αναπνέει” για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή φρεσκάδα, και διαθέτει ανακλαστικά ένθετα πίσω.
Η πόρπη κλεισίματος είναι διπλό δαχτυλίδι.

Το DRIFT έχει σχεδιαστεί με έτοιμες υποδοχές για ηχεία και μικρόφωνο για τις βασικές επικοινωνίες της αγοράς.

Τιμή: 299,99 ευρώ

MOTO MARKET

Τηλ: 2310 795 615

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 14:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνη Kabuto πάνω από 50% φθηνότερα! Κράνος Airoh ST 701 Safety »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon