.
Κατηγορία Κράνη
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 22:02

Κράνος AGV K3 SV Pinlock

 

Ξεχωρίζει δυναμικά

 

Το K3 SV της AGV βασίζεται στην εκτεταμένη εμπειρία από τον σχεδιασμό των κρανών Pista GP και Corsa, καθώς και στην κληρονομιά του αρχικού κράνος Κ3. Το αεροδυναμικό, με επιθετική αισθητική, κέλυφος έχει βελτιστοποιηθεί για σταθερότητα και διαθέτει μια ενσωματωμένη, πίσω αεροτομή για τη μείωση των αναταράξεων. Η στενή γραμμή στο πηγούνι βελτιώνει την αεροδυναμική του κράνους σε υψηλές ταχύτητες, αυξάνοντας περαιτέρω τη σταθερότητα.

Το κέλυφός του, σε δύο μεγέθη, είναι από θερμοπλαστικό ενσωματώνει μία πτυσσόμενη φιμέ ζελατίνα, κάτι που το καθιστά ιδανικό για αγωνιστική οδήγηση αλλά και για χρήση touring. Το K3, επίσης, διαθέτει ειδικές θέσεις για ενδοεπικοινωνία για να ελαχιστοποιηθεί η ενόχληση που προκαλείται από τα ηχεία Bluetooth. Το K-3 SV είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε αναβάτη που εκτιμά τον εκλεπτυσμένο, μοντέρνο σχεδιασμό σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε χαρακτηριστικά πακέτο. Με σύστημα αερισμού IVS με 4 εμπρόσθιους αεραγωγούς και Dry-Comfort 3D επένδυση που αφαιρείται πλήρως και πλένεται.

Από 229,95 ευρώ

Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 19:43

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Scorpion ΕΧΟ-500 ΑΙR Κράνος KTM Aviator 2.2 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon