.
Κατηγορία Jacket
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 08:27

Νέο jacket BMW EnduroGuard

 

Στη BMW Παναγιωτόπουλος

 

Ανεξαρτήτως του καιρού, με το jacket EnduroGuard είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα έχοντας παράλληλα τη μέγιστη λειτουργικότητα. 

Το ειδικά εξελιγμένο εξωτερικό υλικό από dynatec και τα ελαστικά τμήματα dynatec-stretch με εν μέρει στάμπα ceraspace εξασφαλίζει άριστες τιμές στην αντοχή στην τριβή. Παράλληλα, οι διάφορες τσέπες παρέχουν επαρκή αποθηκευτικό χώρο για μεγάλα ταξίδια και διαδρομές εκτός δρόμου.

Το φύλλο 3 στρώσεων με μεμβράνη BMW Climate Membrane φροντίζει για άριστο κλίμα, καθώς η φόρμα είναι αντιανεμική και αδιάβροχη και παρόλα αυτά διαπνέουσα, και τα πολύπλευρα φερμουάρ αερισμού και περαιτέρω λεπτομέρειες, επιτρέπουν σε κάθε οδηγό να απολαμβάνει το προσωπικό του κλίμα ευεξίας, ακόμη και σε υψηλότερες θερμοκρασίες.

Για διαδρομές εκτός δρόμου, μακρινά ταξίδια, με ήλιο και βροχή, για όλες σχεδόν τις μέρες του έτους.

BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ
Τηλ.: 21 0604 6940

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 17:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jacket REV'IT Zircon Jacket Tuzo Dakar σε προσφορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon