.
Κατηγορία Περιφερειακά
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 08:17

SAMCO Σωλήνες Σιλικόνης

Επιλογή με υπογραφή

Σωλήνες σιλικόνης για όλα τα μοντέλα και όλες τις κατηγορίες μοτοσικλετών (όπως Road, Off Road, Scooter, ATV, UTV, Quad και Trials) έχει στην γκάμα της η εταιρία SAMCO.

Οι Samco Sport σωλήνες είναι χειροποίητοι, σύμφωνα με υψηλά πρότυπα για την μηχανοκίνητη βιομηχανία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ποιοτικά υφάσματα, τα οποία και επιθεωρούνται οπτικά 100% για να εγγυηθούν ότι είναι τα καλύτεροι σωλήνες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε παρακάτω συμβουλές εμπειρογνωμόνων σχετικά με το πώς να φροντίσετε τους εύκαμπτους σωλήνες σας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης, του καθαρισμού και της κοπής, αν χρειαστεί να προσαρμόσετε.

Οι σωλήνες από σιλικόνη υψηλής απόδοσης κατασκευάζονται με δοκιμασμένες τεχνολογίες, προσφέροντας βελτιωμένη αξιοπιστία, ανθεκτικότητα και αισθητική.

Οι εύκαμπτοι σωλήνες Samco Sport είναι η πιο αξιόπιστη αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε στον κινητήρα σας, υποστηριζόμενη από μια εφόρου Ζωής Εγγύηση.

Επιλέχθηκαν από τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες του κόσμου για να προσφέρουν απόδοση κάτω από ακραίες θερμοκρασίες και πιέσεις.

Οι σωλήνες Samco Sport διατίθενται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας σφιγκτήρες για να εξασφαλίσετε ότι οι εύκαμπτοι σωλήνες είναι σωστά τοποθετημένοι.

Η Samco Sport διαθέτει σφικτήρες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά, με πλήρως στρογγυλεμένες άκρες για να αποτρέπουν την πρόκληση ζημιών στην επιφάνεια του σωλήνα κάτω από δυνατή σύσφιξη που απαιτείται σε εφαρμογές υψηλής πίεσης. Για να ταιριάζουν στο κιτ των σωληνώσεων, που περιέχουν τα ακριβή μεγέθη, για να εξασφαλιστεί η σωστή και ασφαλής συναρμολόγηση.

Υπάρχουν πολλά καθαριστικά που θα απομακρύνουν τη βρωμιά και τη σκόνη από τα εξαρτήματα του κινητήρα, αλλά όχι ότι όλα είναι κατάλληλα για σιλικόνη.

Τα νέα Μαντηλάκια Samco Sport για σωλήνες σιλικόνης είναι ιδανικά για την πρόληψη της συσσώρευσης ρύπων και σκόνης από την καθημερινή κυκλοφορία.

Η τακτική χρήση ενισχύει τη φυσική λάμψη της σιλικόνης και βοηθά στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας του εργοστασιακού φινιρίσματος.

Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα με βάση το πετρέλαιο σε καμία περίπτωση.

TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43 
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 10:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon