.
Κατηγορία Ελαστικά
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 15:46

Προσφορά Michelin Pilot Power 3

 

Η τρίτη γενιά σπορ οδήγησης

 

 

Η νέα γενιά των σπορ ελαστικών της Michelin, Pilot Power 3, τώρα διαθέσιμη σε τιμή-έκπληξη από το κατάστημα Wheel City.

Η οικογένεια των Pilot Power γεννήθηκε για να φέρει την τεχνογνωσία που απέκτησε η Michelin από τους αγώνες στον δρόμο. Εκεί που οι απαιτήσεις για κορυφαίο κράτημα και αίσθηση πρέπει να συμβαδίζουν με ικανή διάρκεια ζωής και άριστη συμπεριφορά στην αστική άσφαλτο ακόμη και υπό βροχή.

Η τρίτη γενιά των Pilot Power μας φέρνει τη γνωστή τεχνολογία 2CT με διπλή γόμα στο πίσω λάστιχο για άφθονο κράτημα υπό κλίση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ελαστικού χάρη στη σκληρότερη γόμα της κεντρικής ζώνης.

Η σειρά Pilot Power 3 έχει ευεργετηθεί φυσικά από όλες τις βελτιώσεις που η Michelin προσφέρει σε κάθε πλευρά του ελαστικού, από βελτιωμένο κράτημα σε κάθε είδους άσφαλτο, αλλά και 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Αποκτήστε τα με εντυπωσιακή έκπτωση ως 30% σε επιλεγμένες διαστάσεις που καλύπτουν τα περισσότερα supersport, superbike και naked μοντέλα της αγοράς.

Wheel City
Δ. Λυγνός και Σία Ε.Ε
Κάρπου 24 Αθήνα 11631
Τηλ: 210 9018066
Fax: 210 9021720,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 16:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προσφορά Bridgestone Battlax Hypersport S21 Προσφορά Dunlop Roadsmart III »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon