Κατηγορία Εξατμίσεις
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 11:17

TECNO MOTO - Nέες εξατμίσεις Akrapovic για το Honda CBR 1000RR Fireblade

 

Τρεις σειρές με μοναδικά χαρακτηριστικά 

 

 

Η εταιρεία Akrapovic λανσάρισε μια νέα σειρά εξατμίσεων, για την τελευταία ενσάρκωση του θρυλικού Honda CBR 1000RR, ικανή να προσδώσει σε αυτό το υπέροχο superbike, αληθινά αγωνιστική αίσθηση και -φυσικά- τον χαρακτηριστικό ήχο της Akrapovič!

Οι σειρές των νέων αυτών εξατμίσεων για το Honda CBR 1000RR είναι οι εξής:  

Evolution Line (Titanium)

Σχεδιασμένο απευθείας από το σύστημα της Red Bull Honda World Superbike Team, όπου χρησιμοποιείται για τις  αγωνιστικές μοτοσικλέτες τους, σε αγώνες σε όλο τον κόσμο, αυτό το εντυπωσιακό σύστημα μειώνει το βάρος κατά 40%  αποφέροντας μια διαφορά 3 κιλών σε σχέση με το εργοστασιακό,  χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας.

Με την αύξηση της ισχύος και της ροπής καθώς και την αύξηση της απόδοσης, αυτή είναι απλά η καλύτερη εξατμιση αναβάθμισης του Akrapovič που διατίθεται για το Honda CBR 1000 RR. Ο βαθύς αγωνιστικός ήχος και τα υλικά που έχουν δοκιμαστεί από τις αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, δείχνουν τον χαρακτήρα του συστήματος προσφέροντας στην μοτοσυκλέτα μια αληθινά αγωνιστική προσωπικότητα.

Racing Line (Titanium)

Η σειρά Racing Line (Titanium) χρησιμοποιεί την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού με τη γραμμή Evolution, αλλά διαθέτει λαιμούς από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας εξοικονόμηση βάρους 20% σε σχέση με το εργοστασιακό.

Slip-on Line (Titanium)

Η σειρά των τελικών Slip-on Line (Titanium) αποτελούν το πρώτο βήμα στη διαδικασία ρύθμισης του συστήματος εξάτμισης. Έχουν λάβει έγκριση τύπου EC/ECE και  προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και ένα αγωνιστικό ήχο  για να ταιριάζει με το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Και τα δύο κατασκευάζονται από κορυφαίο τιτάνιο που έχει δοκιμαστεί από την αγωνιστική ομάδα της εταιρείας.

Είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα προστατευτικά καπάκια από ανθρακονημα και είναι άμεσα εμπνευσμένα για να μοιάζουν με την εξάτμιση του World SBK. Η σπορ εμφάνιση των τελικών δίνει την αίσθηση Grand Prix στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Παρέχουν επίσης μια καταπληκτική εξοικονόμηση βάρους περίπου 70% σε σχέση με το εργοστασιακό τελικό, καθώς τον βαθύ αγωνιστικό ήχο Akrapovic, που δεν αφήνει σίγουρα την μοτοσυκλέτα σας απαρατήρητη.

Οι προαιρετικοί λαιμοί διατίθενται σε τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για τα τελικά τιτανίου, μετατρέποντας τα σε  πλήρη συστήματα. Για να συμπληρωθεί η σειρά, έχει σχεδιαστεί μια προαιρετική βάση στήριξης για το τελικό από ανθρακόνημα.

Η σειρά των εξατμίσεων Akrapovič για το εμβληματικό Honda CBR 1000 RR θα μεταφέρει αυτή την μοτοσυκλέτα σε υψηλότερα επίπεδα αριστείας με τη χρήση ελαφρών αγωνιστικών υλικών, αυξημένες επιδόσεις και την προσθήκη του εκπληκτικού ήχου με την υπογραφή του Akrapovič.

«Αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα  για το δρόμο και την πίστα με δημιουργίες του Akrapovic απευθείας από τις αγωνιστικές ομάδες.»

TECNO-MOTO PERFORMANCE

Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος

Αθήνα ΤΚ. 117-43

ΤΗΛ.210-9242410

FAΧ.210-9242474

 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 11:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εξατμίσεις Laser Akrapovic για Yamaha TMAX (2017) »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube