.
Κατηγορία Εξατμίσεις
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 09:35

Εξατμίσεις Akrapovic για το νέο Suzuki GSX-R1000 2017

 

Βελτίωση παντού

 

Η εταιρεία Akrapovič ξεκίνησε μια νέα σειρά εξατμίσεων, υψηλών επιδόσεων για το νέο Suzuki GSX-R1000, όλα σχεδιασμένα για να βελτιώσουν σε αυτό το εικονικό σπορ μοντέλο, την απόδοση και την εμφάνιση συνδυάζοντάς τα τον χαρακτηριστικό ήχο της Akrapovič, για να φτάσει η νέα superbike σε υψηλότερα επίπεδα.

Αυτή η νέα γκάμα διαθέτει προϊόντα σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Από τα τελικά, σειρά «Slip-On Line», τα οποία είναι το πρώτο βήμα στην αναβάθμιση της εξάτμισης, σε όλα τα πλήρη συστήματα, σειρά «Racing & Evolution Line», εμπνευσμένα από τις αγωνιστικές ομάδες.

Αυτή η καινούργια συλλογή είναι όμορφα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με απόλυτη προσοχή στην απόδοση, στα υψηλής ποιότητας υλικά και φυσικά στον ήχο με την υπογραφή του Akrapovič.

Evolution Line (Titanium)

Ξεκινώντας από το κορυφαίο σύστημα εξάτμισης της σειράς Evolution Line (Titanium).

Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο, αυτό το εκπληκτικό σύστημα είναι το ελαφρύτερο πλήρες σύστημα εξάτμισης Akrapovič για το GSXR 1000 2017, οπού ζυγίζει μόλις 4,4 κιλά - το οποίο είναι πάνω από 57% ελαφρύτερο από το εργοστασιακό σύστημα. Το διακριτικό του σχήμα αναπτύχθηκε ειδικά για το Suzuki GSXR 1000 βασισμένο στην τεράστια αγωνιστική εμπειρία του Akrapovič.

Με κέρδη ισχύος και ροπής σε όλο το εύρος των στροφών, προσθέτοντας πάνω από 10 hp στις 9.000 στροφές και πάνω από 9 Nm στις 7.600 στροφές, αυτό το σύστημα είναι η καλύτερη αναβάθμιση εξάτμισης Akrapovič υψηλών αποδόσεων.

Με τον βαθύ, αγωνιστικό ήχο που είναι τέλεια συντονισμένος ώστε να ταιριάζει με την αυξημένη απόδοση, πρόκειται για μια καθαρή αγωνιστική αναβάθμιση  για το μοντέλο GSXR 1000.

Racing Line (Titanium)

Η σειρά Racing Line (Titanium) χρησιμοποιεί την ίδια προσοχή σχεδιασμού στην λεπτομέρεια με τη γραμμή Evolution, αλλά διαθέτει λαιμούς από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο Akrapovič έχει συμπεριλάβει επίσης δύο τελικά Slip-On Line, και τα δύο σημαντικές αναβαθμίσεις απόδοσης ξεχωριστές. Το τελικό «Carbon Line», με έγκριση τύπου EC / ECE διαθέτει το χαρακτηριστικό εξαγωνικό σχεδιασμό για τον οποίο  φημίζεται ο Akrapovič. Κατασκευασμένο από ελαφρύ τιτάνιο, με εξωτερικό φύλλο, τάπα στο τελείωμα και προστατευτικό κάλυμμα από ανθρακόνημα, αυτό το τελικό φαίνεται φανταστικό και παράγει ένα χαρακτηριστικό ήχο με βαθύτερο τόνο.

Το τελικό «Titanium Line» έχει σχεδιασμό εμπνευσμένο από Grand Prix. Η μικρή και σπορ εμφάνισή του ταιριάζει απόλυτα με τις γραμμές της μοτοσυκλέτας. Κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας, το οποίο προσφέρει εξοικονόμηση βάρους 70% σε σχέση με το εργοστασιακό, είναι σίγουρα μια σοβαρή εξατμιση. Ο εκπληκτικός ήχος δίνει μια αγωνιστική  αίσθηση και απόλυτο ενθουσιασμό - είναι μια εξάτμιση που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα.

Οι προαιρετικοί λαιμοί διατίθενται σε  ανοξείδωτο ατσάλι για τα τελικά τιτανίου, μετατρέποντας τα σε  πλήρη συστήματα.

Με αυτή την νέα συλλογή εξατμίσεων Akrapovič για τον Suzuki GSX-R1000, ο σλοβένικος κατασκευαστής συστημάτων εξατμίσεων υψηλών επιδόσεων έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα εξατμίσεων για να ταιριάζει σε όλες τις προτιμήσεις , τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών. Αυτά είναι σίγουρα εκπληκτικά κομμάτια που δείχνουν την αφοσίωση του Akrapovič στην παροχή των καλύτερων λύσεων μέσω της καινοτομίας και της αγωνιστικής κληρονομιάς και των αγωνιστικών υλικών, όλα συνδυασμένα με τον εκπληκτικό ήχο του Akrapovič.

TECNO-MOTO PERFORMANCE

Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος

Αθήνα ΤΚ. 117-43

ΤΗΛ.210-9242410

FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 16:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon