.
Κατηγορία Εξατμίσεις
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 09:18

Εξατμίσεις Akrapovic για το νέο HONDA CBR1000RR 2017

 

Μικρότερο βάρος, αυξημένες επιδόσεις

 

Η εταιρεια Akrapovic ξεκίνησε μια νέα σειρά εξατμίσεων, για την τελευταία ενσάρκωση του θρυλικού Honda CBR 1000RR, που θα δώσει σε αυτό το υπέροχο superbike, αληθινά αγωνιστική αίσθηση και αυτό το χαρακτηριστικό ήχο της Akrapovič.

Evolution Line (Titanium)

Σχεδιασμένο απευθείας από το σύστημα της Red Bull Honda World Superbike Team, όπου χρησιμοποιείται για τις  αγωνιστικές μοτοσικλέτες τους, σε αγώνες σε όλο τον κόσμο, αυτό το εντυπωσιακό σύστημα μειώνει το βάρος κατά 40%  αποφέροντας μια διαφορά 3 κιλών σε σχέση με το εργοστασιακό,  χρησιμοποιώντας εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο υψηλής ποιότητας.

Με την αύξηση της ισχύος και της ροπής καθώς και την αύξηση της απόδοσης, αυτή είναι απλά η καλύτερη εξατμιση αναβάθμισης του Akrapovič που διατίθεται για το Honda CBR 1000 RR. Ο βαθύς αγωνιστικός ήχος και τα υλικά που έχουν δοκιμαστεί από τις αγωνιστική ομάδα της εταιρείας, δείχνουν τον χαρακτήρα του συστήματος προσφέροντας στην μοτοσυκλέτα μια αληθινά αγωνιστική προσωπικότητα.

Racing Line (Titanium)

Η σειρά Racing Line (Titanium) χρησιμοποιεί την ίδια φιλοσοφία σχεδιασμού με τη γραμμή Evolution, αλλά διαθέτει λαιμούς από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέροντας εξοικονόμηση βάρους 20% σε σχέση με το εργοστασιακό.

Slip-on Line (Titanium)

Η σειρά των τελικών Slip-on Line (Titanium) αποτελούν το πρώτο βήμα στη διαδικασία ρύθμισης του συστήματος εξάτμισης. Έχουν λάβει έγκριση τύπου EC/ECE και  προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και ένα αγωνιστικό ήχο  για να ταιριάζει με το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Και τα δύο κατασκευάζονται από κορυφαίο τιτάνιο που έχει δοκιμαστεί από την αγωνιστική ομάδα της εταιρείας.

Είναι κατασκευασμένα με χειροποίητα προστατευτικά καπάκια από ανθρακονημα και είναι άμεσα εμπνευσμένα για να μοιάζουν με την εξάτμιση του World SBK. Η σπορ εμφάνιση των τελικών δίνει την αίσθηση Grand Prix στην εμφάνιση της μοτοσυκλέτας. Παρέχουν επίσης μια καταπληκτική εξοικονόμηση βάρους περίπου 70% σε σχέση με το εργοστασιακό τελικό, καθώς τον βαθύ αγωνιστικό ήχο Akrapovic, που δεν αφήνει σίγουρα την μοτοσυκλέτα σας απαρατήρητη.

Οι προαιρετικοί λαιμοί διατίθενται σε τιτάνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για τα τελικά τιτανίου, μετατρέποντας τα σε  πλήρη συστήματα. Για να συμπληρωθεί η σειρά, έχει σχεδιαστεί μια προαιρετική βάση στήριξης για το τελικό από ανθρακόνημα.

Η σειρά των εξατμίσεων Akrapovič για το εμβληματικό Honda CBR 1000 RR θα μεταφέρει αυτή την μοτοσυκλέτα σε υψηλότερα επίπεδα αριστείας με τη χρήση ελαφρών αγωνιστικών υλικών, αυξημένες επιδόσεις και την προσθήκη του εκπληκτικού ήχου με την υπογραφή του Akrapovič.

«Αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα  για το δρόμο και την πίστα με δημιουργίες του Akrapovic απευθείας από τις αγωνιστικές ομάδες.»

TECNO-MOTO PERFORMANCE

Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος

Αθήνα ΤΚ. 117-43

ΤΗΛ.210-9242410

FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 14:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon