.
Κατηγορία Honda
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 09:20

Honda – CB1000X & CBR1000R στο προσκήνιο

Βρισκόμαστε στην περίοδο όπου οι κατασκευαστές θα ξεκινήσουν μαζικά να ανανεώνουν τους υπάρχοντες κινητήρες, προσαρμόζοντας τους στις Euro 5 προδιαγραφές, και αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ταυτόχρονη ανανέωση των μοντέλων που τους φέρουν ή για την παρουσίαση νέων.

H Ηonda, τουλάχιστον σύμφωνα με το ιαπωνικό Young Machine, πρόκειται να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο, παρουσιάζοντας δυο πολύ ενδιαφέρουσες μοτοσυκλέτες, οι οποίες θα εξοπλίζονται με την Euro 5 έκδοση του τετρακύλινδρου σε σειρά μοτέρ, που γνωρίζουμε από το CB1000R.

Οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι, κάνουν λόγο για ένα CB1000X, το οποίο θα ανήκει στην κατηγορία των Street Adventure, με άμεσο ανταγωνιστή το BMW S 1000 XR, Με μια ευρύτερη θεώρηση, στο στόχαστρο μπαίνουν φυσικά και όλες οι υπόλοιπες προτάσεις στα 900 και 1000+ κ.εκ. με δικύλινδρους και τρικύλινδους κινητήρες, μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων και τροχούς 17 ιντσών.

Honda CB1000X 01

Το δεύτερο μοντέλο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα ονομάζεται CBR1000R και θα ανήκει στην κατηγορία των sport touring με άμεσο ανταγωνιστή το Ninja 1000 SX της Kawasaki.

Honda CBR1000R

Μάλιστα, το ταλαντούχο “τμήμα γραφιστικής” του Yoyng Machine, δημιούργησε και δύο ψηφιακές υποθετικές απεικονίσεις των μοτοσυκλετών αυτών, χρησιμοποιώντας στοιχεία και γραμμές από την υπάρχουσα γκάμα της Honda αλλά και από τα concept που έχει προσφάτως παρουσιάσει η εταιρεία.

Η αλήθεια είναι ότι οι δυο αυτές μοτοσυκλέτες, απουσιάζουν από την γκάμα της Honda και θα γεμίσουν ιδανικά τα κενά.

Πηγή: Young Machine 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon