.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 21:25

Triumph Street Twin Custom

 

Το πρώτο Street Twin με ακτινωτούς τροχούς

 

Η Intermoto σας προσκαλεί για test ride με το πρώτο πανελλαδικά Customized Street Twin!

Μερικές απλές πινελιές μπορούν να μεταμορφώσουν το ολοκαίνουργιο Street Twin της Triumph σε μια μοτοσυκλέτα που μοιάζει να βγήκε από το εργαστήρι ενός μερακλή μάστορα. Τροχοί με ακτίνες, ίσια λεπτή σέλα και προσεγμένη διχρωμία στη βαφή είναι το μυστικό και σας περιμένει να το δείτερ από κοντά στον Πειραιά.

Στο κατάστημα Ιntermoto άλλωστε θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα αξεσουάρ για τα Modern Classics για να δημιουργήσετε την δική σας προσωπική και ξεχωριστή μοτοσυκλέτα.

Παράλληλα, παρουσιάζεται μια υπέροχη ευκαιρία να δείτε από κοντά και τα νέα Tiger Explorer 1200 XCA και XCX – εκεί που σύντομα καταφτάνει και το πολυαναμενόμενο Thruxton R!

Ιntermoto
Ομηρίδου Σκυλίτση 24-26
Πειραιάς 18532
Τηλ: 210 4173235 - 4125116
Fax: 210 4173238
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΙΝ

Street Twin before resize

 

ΜΕΤΑ

Street Twin after resize

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 20:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon