Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 11:23

KTM 1050 - Πρόγραμμα ανταλλαγής Trade Up

Με κέρδος 1000euro!

 

Με το πρόγραμμα ανταλλαγής "Trade-Up", η KTM προσφέρει 1.000 Ευρώ bonus ανταλλαγής στους πελάτες όλων των εταιριών, που θέλουν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα, με μία ολοκαίνουργια KTM 1050 ADVENTURE μοντέλο 2015!

Από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2015 οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να ανταλλάξουν την παλιά τους μοτοσυκλέτα στο Επίσημο Δίκτυο Συνεργατών της ΚΤΜ στις συμμετέχουσες χώρες* κάνοντας χρήση του προγράμματος Trade-Up.

Ο Συνεργάτης της KTM θα εκτιμήσει την τωρινή αξία της παλιάς σας μοτοσυκλέτας και θα ορίσει την τιμή ανταλλαγής που θα συμψηφιστεί με την τιμή αγοράς μιας καινούργιας KTM 1050 ADVENTURE και σας χορηγεί επιπλέον bonus ανταλλαγής 1.000 Ευρώ!

Ελαφριά, συμπαγής, ευέλικτη και ισχυρή, η KTM 1050 ADVENTURE μπορεί να ανταποκριθεί σε μακρινά ταξίδια με αποσκευές, σε διαδρομές με στροφές ή απλά σε ελιγμούς μέσα στην πόλη, ξεφεύγοντας από το κυκλοφοριακό χάος. Με υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως standard ABS, Traction & Wheelie Control, 3 επίπεδα λειτουργίας του κινητήρα, ακτινικά φρένα Brembo και πολλά άλλα, είναι έτοιμη να σε πάει όπου επιθυμεί η καρδιά σου! Έλα σήμερα στον κοντινότερο συνεργάτη KTM και κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στο KTM Dealer και στο KTM ADVENTURE Microsite.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT