.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 11:34

CTEK: Οι εξυπνότεροι φορτιστές μπαταριών στον κόσμο

[Δελτίο Τύπου]

Η CTEK είναι ένα κορυφαίο παγκόσμιο brand στη φροντίδα και συντήρηση των μπαταριών οχημάτων. Η απαράμιλλη γνώση της CTEK και η συνεχής επένδυση στην καινοτομία, ωθεί τα όρια της έρευνας και της ανάπτυξης ώστε να εισάγει νέες και μοναδικές τεχνολογίες φόρτισης μπαταρίας στην αγορά.

Η CTEK προσφέρει στην αγορά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστους φορτιστές και χρηστικά αξεσουάρ, φιλικά προς τον χρήστη και το σημαντικότερο από όλα, ασφαλή. Οι φορτιστές μπαταριών της CTEK χρησιμοποιούν έξυπνη τεχνολογία ώστε να διασφαλίσουν ότι όλες οι μπαταρίες φορτίζονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η διάρκεια ζωής τους.

Οι φορτιστές μπαταριών CTEK ανανεώνουν, επαναφορτίζουν και συντηρούν όλους τους τύπους μπαταριών μολύβδου οξέος (Ανοιχτού, Ασβεστίου, Gel, AGM και EFB) και μπαταριών Λιθίου ιόντων (LiFePO4). Για το λόγο αυτό, οι φορτιστές μπαταριών CTEK έχουν κερδίσει τον τίτλο “Οι εξυπνότεροι φορτιστές μπαταριών στον κόσμο.”

Η CTEK πουλάει πάνω από ένα εκατομμύριο φορτιστές μπαταριών κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο και διαρκώς θριαμβεύει στα ανεξάρτητα τεστ για φορτιστές μπαταριών. Η CTEK προμηθεύει Branded φορτιστές σε περισσότερους από 40 γνωστούς κατασκευαστές οχημάτων στον κόσμο.

Powersport Whatsinthebox 3 1200x1200

Ο φορτιστής CT5 POWERSPORT της CTEK έχει σχεδιαστεί ειδικά για φορτίζει και να συντηρεί τις μπαταρίες οχημάτων powersport.

Ο φορτιστής CT5 POWERSPORT διαθέτει 3 στάδια φόρτισης και συντήρησης ώστε να μεγιστοποιεί τη δύναμη και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να παρακολουθεί διαρκώς την ισχύ και την κατάσταση της μπαταρίας ώστε να αναλαμβάνει δράση όταν απαιτείται. Ο φορτιστής CT5 POWERSPORT μπορεί να παραμένει συνδεδεμένος με την μπαταρία επ 'αόριστον αν αυτό απαιτείται χωρίς τον κίνδυνο υπερφόρτισης ή υποφόρτισης της μπαταρίας.

Ο φορτιστής CT5 POWERSPORT διαχειρίζεται κάθε τύπο μπαταρίας διαφορετικά. Ο φορτιστής είναι κατάλληλος για όλες τις μπαταρίες μολύβδου και Λιθίου (LiFePO4, Li-Fe, Li-iron, LFP) . Ο φορτιστής CT5 POWERSPORT συνδέεται απευθείας στην μπαταρία ή μέσω της υποδοχής CANBUS 12V (συμβατό με όλες τις μοτοσυκλέτες BMW).

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Τάση (Volt): 12
  • Ρεύμα φόρτισης (Amp): 2,3
  • Min/Μax χωρητ. σε Ah (Φόρτιση): 5,0 – 25
  • Στάδια Φόρτισης: 3
  • Μόνωση: IP 65
  • Εγγύηση: 5 χρόνια

Αγοράστε τον έξυπνο φορτιστή CTEK C5 POWERSPORT εδώ: batterypark.gr/el/fortistes/...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 18:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon