.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:23

KTM 790 DUKE 2023 - Τώρα διαθέσιμη με δώρο το Quickshifter+

Κάντε τώρα δικιά σας μια KTM 790 DUKE και η KTM Greece σας ενεργοποιεί δωρεάν το Quickshifter+. (δελτίο τύπου)

Η KTM 790 DUKE επέστρεψε δυναμικά για το 2023 καλύτερα εξοπλισμένη από ποτέ θέτοντας νέα δεδομένα στην κατηγορία των μεσαίων γυμνών. (

Το γυμνό μοντέλο κινείται από τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα της KTM των 799cc που πληροί προδιαγραφές EURO-5 και αποδίδει 95 HP και 87 Nm ροπής.

Η μέση κατανάλωση των 4.4lt/100 km αποτελεί σημείο αναφοράς δίνοντας εξαιρετική αυτονομία για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τον ανοιχτό δρόμο.

Με βασικό εξοπλισμό που είναι σημείο αναφοράς στην αγορά και περιλαμβάνει:

● Cornering sensitive Motorcycle Traction Control (MTC)
● Cornering ABS με SUPERMOTO mode
● 3 Ride modes για να αλλάζετε την αίσθηση του κινητήρα και της επέμβασης τουMTC
● Έγχρωμη οθόνη TFT 5-ιντσών
● LED φώτα

Από σήμερα και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων οι KTM 790 DUKE MY23 θα περιλαμβάνουν στον ήδη πλούσιο βασικό εξοπλισμό και το quickshifter+!

Η προωθητική ενέργεια αφορά όχι μόνο τις μοτοσυκλέτες που υπάρχουν άμεσα σε απόθεμα αλλά και όσες έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής στην χώρα μας.

Για τις τελευταίες το τμήμα after sales έχει ήδη ενημερώσει τους ιδιοκτήτες των 790 DUKE να προγραμματίσουν σχετικές επισκέψεις στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων.

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon