.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 19:24

Zero Motorcycles - Νέος τιμοκατάλογος 2023

[Δελτίο Τύπου]

Η Εlectromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των αμιγώς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών της ZERO Motorcycles, ανακοίνωσε τους νέους τιμοκαταλόγους των προϊόντων της.

Ο ανανεωμένος τιμοκατάλογος των μοτοσυκλετών ZERO Motorcycles συμπεριλαμβάνει, εκτός των τιμών των νέων μοντέλων 2023 και την έκδοση Full Pack του πολύ επιτυχημένου Adventure μοντέλου της Αμερικάνικης εταιρίας, DSR/X.

Οι διαφορές της έκδοσης DSR/X Full Pack σε σχέση με τη βασική έκδοση, είναι σημαντικές και αφορούν την αναβάθμιση του ήδη πλούσιου εξοπλισμού της DSR/X και περιλαμβάνουν: μεγαλύτερο εργοστασιακό ανεμοθώρακα, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης Led και εργοστασιακή κεντρική βαλίτσα (Top case).

Η τιμή της έκδοσης DSR/X Full Pack διαμορφώνεται στα 27.590€.

image.pngZero Motorcycles

Η Zero Motorcycles είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Συνδυάζοντας τις καλύτερες πτυχές μιας παραδοσιακής μοτοσυκλέτας με την πιο προηγμένη τεχνολογία του σήμερα, η Zero προσφέρει μια γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων που είναι ελαφριές, αποδοτικές, γρήγορες και διασκεδαστικές στην οδήγηση. Κάθε μοτοσυκλέτα είναι βελτιστοποιημένη για να αξιοποιήσει το επαναστατικό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης Z-Force® και χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο άκαμπτο πλαίσιο αλουμινίου εμπνευσμένο από την αεροναυπηγική, για ελαχιστοποίηση του βάρους.

ζερ2.jpg

Ξεκινώντας ως μια πρωτοποριακή ιδέα που πήρε σάρκα και οστά μέσα σε ένα γκαράζ της Santa Cruz της Καλιφόρνια, η Zero εξελίχθηκε γρήγορα σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μοτοσυκλετών. Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι η πρωτοποριακή καινοτομία στις μοτοσυκλέτες που είναι διαθέσιμες για τους αγοραστές σήμερα. Από το 2006, όταν κατασκευάστηκαν τα πρώτα πρωτότυπα, η Zero προσκάλεσε τους μοτοσυκλετιστές να τα πάνε μια βόλτα. Γιατί κάποια πράγματα βιώνονται καλύτερα, παρά εξηγούνται.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon