.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 13:43

Honda CB500X – Η άγρια πλευρά της πόλης

[Δελτίο Τύπου Honda Σαρακάκη]

Συνωστισμένοι αστικοί δρόμοι, αυτοκινητόδρομοι και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η CB500X είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση

Εμπνευσμένη από το στυλ της Africa Twin, συνδυάζει κοφτερές γραμμές, επιθετική όψη και την άνεση που χαρίζει η ψηλότερη ζελατίνα.

Ο αναβαθμισμένος 8-βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας με 2 κυλίνδρους σε σειρά παράγει 47.6 hp στις 8,600 σ.α.λ., οπότε είναι απόλυτα συμβατός με τους περιορισμούς που αφορούν στην οδήγηση με άδεια Α2. Ο κινητήρας διαθέτει συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθησης που εξασφαλίζει εύκολα ανεβάσματα ταχυτήτων.

Ο 19 ιντσών μπροστινός τροχός, το μακρύτερης διαδρομής πιρούνι των 41 χιλ., το μονό αμορτισέρ και τα διπλής χρήσης ελαστικά επιτρέπουν ομαλή οδήγηση σε κάθε περιβάλλον.

Το μονό μπροστινό δισκόφρενο wave των 310 χιλ. και η πανίσχυρη δαγκάνα δύο εμβόλων συνεργάζονται άψογα με πίσω δίσκο 240 χιλ. με δαγκάνα ενός εμβόλου. Το 2-κάναλο σύστημα ABS διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό.

Στην οθόνη LCD εμφανίζονται η επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο και η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας. Το κωνικό τιμόνι παρέχει πολύ καλή αίσθηση, ενώ το ρεζερβουάρ των 17.5 λίτρων προσφέρει αυτονομία για 450 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό.

Όπου κι αν σε οδηγήσει η περιπέτεια, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η εμπειρία σου, η CB500X είναι το ιδανικό μέσο για να απολαύσεις το ταξίδι.

Γνωρίστε το νέο CB500X στην επίσημη Ελληνική ιστοσελίδα της Honda

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή του Honda CB500X στο Bikeit.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 10:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon