Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 12:08

Harley-Davidson - Νέα σειρά Performance αξεσουάρ

H Harley-Davidson παρουσίασε μια νέα, εκτενέστατη σειρά Performance αξεσουάρ, ώστε οι ιδιοκτήτες των αμερικάνικων μοτοσυκλετών να φέρουν τις αγαπημένες τους ακριβώς στα μέτρα τους.

Η νέα σειρά αξεσουάρ της H-D απαρτίζεται από διαφορετικές συλλογές (Endgame, Streamliner, κλπ.), με διαφορετικό στιλ η κάθε μία.

Για παράδειγμα, η Endgame συλλογή χαρακτηρίζεται από high-tech βιομηχανικό look, και περιλαμβάνει γκριπ, μαρσπιέ, ποδωστήρια και footboards, σε μαύρο ή γκρι (graphite) χρώμα.

Η σειρά Streamliner εμπνέεται από τις καμπυλωτές φόρμες και οριζόντιες γραμμές της αρχιτεκτονικής Streamline, και δίνει έμφαση σε χρωμιωμένα μέταλλα, με μαύρες λεπτομέρειες. Και αυτή περιλαμβάνει γκριπ, μαρσπιέ, ποδωστήρια και footboards, σε μαύρο χρώμα.

Μαζί με τις παραπάνω συλλογές, η H-D διαθέτει Performance Bagger αξεσουάρ, όπως custom τροχούς (π.χ. το ζεύγος… Fugitive), μετατροπή από boards σε μαρσπιέ, αλλά και τη σειρά 80GRIT σε ποδωστήρια κλπ. Με έμπνευση από τα ποδήλατα… BMX.

Τέλος, έχουμε και τα διαφορετικά καπάκια και λογότυπα κινητήρα που έρχονται υπό την ονομασία HDMC Engine Trim.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την Harley-Davidson Athena ΕΔΩ.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 12:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube