.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 10:31

Hellinmoto - Malaguti

 


Νέες συνεργασίες

 


Τρεις νέες δυνατές συνεργασίες για την Malaguti είναι σε θέση να ανακοινώσει η Hellinmoto στο πλαίσιο  Ανάπτυξης του Δικτύου της σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η Hellinmoto καλωσορίζει τους νέους συνεργάτες στην οικογένεια της Malaguti και τους εύχεται καλή επιτυχία στους εμπορικούς και προσωπικούς τους στόχους.

Βόλος



Στο Βόλο ο στην οδό Δημητριάδος 24 (Τ.Κ 38333), θα βρείτε το νέο συνεργάτη της Malaguti για το νομό Θεσσαλίας. Στο κατάστημα MotoStar ιδιοκτησίας του κ. Ευριπίδη Ζαμανούδη εγκαινιάζετε μία δυνατή συνεργασία για την Malaguti με έκθεση, συνεργείο και ανταλλακτικά της γνωστής Ιταλικής εταιρίας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το νέο συνεργάτη στο τηλέφωνο 24210 76220, ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Ιωάννινα



Δυνατή συνεργασία της Malaguti και για το νομό Ιωαννίνων με το νέο επίσημο συνεργάτη της κ. Μίχο Ιωάννη. Το κατάστημα του κου Μίχου εδρεύει στην Λεωφόρο Γράμμου 47 (Τ.Κ. 45500), οπού λειτουργεί έκθεση εξουσιοδοτημένο service και πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 26510 23128 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κύπρος



Στην Λεμεσό στην τοποθεσία Κάτω Πολεμίδια, στην οδό Προόδου 40, Τ.Κ. 4153 θα βρείτε τα νέα μοντέλα της Malaguti. Η σύγχρονη κάθετη μονάδα της εταιρίας John Motors Bikes LTD  αποτελεί τον κεντρικό διανομέα της Ιταλικής εταιρίας για την Κύπρο. Η εταιρία John Motors Bike LTD με την πολυετή ενασχόληση της στον τομέα των μοτοσυκλετών εγγυάται την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών τόσο στις πωλήσεις όσο και στο εξίσου σημαντικό κομμάτι του After Sales. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του συνεργάτη είναι το 00357-9999-5659 και το email του
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon